Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 5 de junio de 2010
Clic en la foto para ampliar

Campanya rasca-rasca de Pastisseria Llopis Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7

 Pastisseria Llopis Alzira repartirà 2.500 premis entre els seus clients

“Tots els nostres productes estan el•laborats de manera artesana i això fa que mantinguen la qualitat quan te'ls emportes a casa, a la muntanya, a la platja...”


Pastisseria Llopis Alzira vol premiar el teu bon gust amb 2.500 premis repartits en 5.000 rasca-rasca. Des de hui, per cada 30 euros de compra, Pastisseria Llopis Alzira t'entregarà un rasca-rasca perquè proves sort. Si el rasca-rasca està premiat, podràs emportar-te debades alguns dels nostres productes en la teua pròxima compra. Els rasca-rasca inclouen pastissos, pastissets salats, caixes de bombons, trufes, descomptes i moltes més coses.

Acosta't a la nostra tenda i trobaràs la gran varietat de pastissos dolços i salats que oferim. Recorda que tots els nostres productes estan el·laborats de manera artesana i això fa que mantinguen la qualitat quan te'ls emportes a casa, a la muntanya, a la platja... Ho fem així perquè ens agrada el nostre treball i perquè volem que sempre quedes satisfet. Ara, a més a més, volem premiar la teua fidelitat.

 

Vine a la Pastisseria Llopis i rasca-rasca!


Pastisseria Llopis Alzira porta més de 25 anys combinant els dolços més tradicionals amb les novetats més delicioses. Preparem pastissos, pastissets individuals, cassoletes i rebosteria per a compartir, així com una gran varietat de bombons. També elaborem pastes fullades salades i peces salades més grans per a tot tipus de celebracions.

Et convidem a visitar la nostra web (https://www.pastisseriallopis.com) perquè ens conegues millor, però no oblides que si tens qualsevol pregunta sempre pots posar-te en contacte amb nosaltres.


Pastisseria Llopis Alzira

C/ Faustino Blasco, 2

962.411.629
www.pastisseriallopis.com
[email protected]


Información relacionada con la Pastelería Llopis

 

Entrevista a Paco Llopis, pastelero tradicional alzireño

 

Página web de la Pastelería Llopis

 

La Pastelería Llopis gana el concurso de “Mocadoràs” del Gremi de Mestres Sucrers de Valencia

 

La Pastelería Llopis de Alzira presenta sus nuevos turrones para regalar

 

Se concede el Premio Excelencia 2010 a la Pastelería Llopis de Alzira

 

Premio concedido por el Gremi de Mestres Sucrers de Valencia

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Gastronomía
Noticias ComercialesProductos, reseñas...

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal