Viernes, 17 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.251 Año: 18 Noticias: 46.052 Fotografías: 109.053 Comentarios de usuarios: 125.652
EL SEIS DOBLE
sábado, 1 de octubre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats de Bromera
Poemes a la carta

Un recull de poemes per a tots els gustos i sabors


 

L’obra

“Si de paraules boniques et vols alimentar, ací tens uns quants poemes perquè els pugues recitar”.

Poemes a la carta és un recull de poemes que ens parla de situacions quotidianes i divertides. Rimes senzilles i fàcils per a introduir als més menuts en el món de la poesia amb un somriure...

 

L’autora

Fina Girbés (Algemesí, 1957) és llicenciada en Geografi a i Història. Tot i que s’ha dedicat molts anys a la docència, actualment treballa en la correcció i traducció de textos. Ha col·laborat en la publicació de llibres de text i material didàctic per a diverses editorials i és autora de nombroses propostes didàctiques d’animació lectora. En Bromera ha publicat també Poemes de butxaca.

 

Fitxa Tècnica

Autora: Fina Girbés

Il·lustradora: Eider Eibar

Col·lecció: “El Micalet de Galàctic”

Número: 163

Pàgines: 80

Format: 15 x 20,5 cm

Preu: 7,88 €

Preu sense IVA: 8,20 €

ISBN: 978-84-9824-860-9

 

 

 
                .-000025

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

IBI - 01/10/2011
Enhorabuena a la Autora. A otros no se les da esa oportunidad aquí, por el hecho de escribir en castellano. Y yo que había creído ingenuamente que esas cosas sólo pasaban en ámbitos catalanes...
Pere Peres - 01/10/2011
IBI, a l'autora no li s'ha donat cap oportunitat, se li ha publicat un llibre. La teua aportació crítica al contingut del mateix és nul.la, primer perque no l'has llegit i segon perque dubte que sàpigues distingir un llibre d'una garba d'herba.
Et suggerisc que els teus comentaris els faces arribar vía SMS a Intereconomía i ens deixes estar de collonades.
IBI - 02/10/2011
Peres: No sé a qué viene una réplica tan sumamente ácida por tu parte. Saps distingir un text d'una garba d'herba? No ves que no critico el contingut del llibre que aún desconozco y que no me cabe la menor duda de que será excelente, por lo que felicito anticipadamente a la Autora? Me refiero a la Editorial que ha rehusado la publicación de alguna obra, no por estar ésta exenta de calidad e interés literario sino por el hecho de no estar escrita en valenciano. ¿Te queda ahora más o menos claro? (Y ¿sabes que tus "collonades" me suenan algo así como a mala llet?). Lo siento.
Pere Peres - 02/10/2011
IBI, dius que les teus critíques van dirigides a l'editorial per publicar llibres en valencià i et quedes tan ampla, així amb un parell!
Mira, pots conéixer més de l'editorial alzirenya especialitzada en publicacions en llengua catalana en http://www.bromera.com/index.php en aquesta fulla, a més a més, pots un enllaçar a la seua marca en llengua castellana Alga Editorial http://www.algareditorial.com/ . Supose que si com tu dius Bromera a "rehusado" no-sé-quina publicació serà degut més a la manca de qüalitat que no a la llengua en la que s'haja presentat l'original. Com veus IBI la teva rabieta és tot just això: una collonada.
Per últim et recomane el llibre d'Algar Editorial més venut enguany: "Las princesas también se tiran pedos" d'Irlan Bernman. Al contrari que tu, jo si que me l'he llegit.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal