Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.589
EL SEIS DOBLE
lunes, 26 de septiembre de 2011
Clic en la foto para ampliar

Ana Calatayud, regidora d'Units x València
Ver imágenes de esta noticia
1

 Notícies de la Ribera
Units x València de Carcaixent demanarà al Ple la modificació de l’ordenança municipal de l’IBI

La revisió cadastral efectuada molt a l’alça provocaria una important càrrega en la majoria de les famílies han vist reduïts els seus ingressos


 

Després de la revisió cadastral efectuada en el municipi de Carcaixent molt a l’alça, l’Impost de Bens Immobles que han de pagar els veïns es multiplicarà de manera important, cosa que provocaria una important càrrega més en estos moments en que la majoria de les famílies han vist reduïts els seus ingressos. Per això, la regidora d’Units x València de Carcaixent, Ana Calatayud, defensarà en el pròxim ple de l’Ajuntament una modificació de l’ordenança municipal per a que les famílies carcaixentines no es vegen molt afectades per este increment.

En concret, com ha assenyalat la pròpia regidora: “hem presentat una moció per a que es tracte en el Ple de l’Ajuntament replegant diferents mesures que pensem ajudaran a les famílies del poble a fer front al pagament de l’IBI. Entenem que no és el moment d’aplicar esta revisió cadastral que fa pujar eixe valor quan el mercat immobiliari no ha fet més que baixar el preu real de les vivendes i encara no es coneix fins a on pot arribar. Per això, el primer punt que anem a defensar que l’Ajuntament reduïxca el tipus de gravamen que és dels més alts, i si ho comparem amb poblacions semblants, el més alt de tots. La nostra proposta en este sentit és que l’increment no siga superior a la pujada de l’IPC”.

Però les propostes d’UNITS no es queden només en este punt, com comenta Ana Calatayud, “també anem a proposar que per a este exercici s’aprove una bonificació del 50% per a les famílies que no superen uns determinats ingressos anuals, en concret, per a les famílies que no tinguen ingressos superiors a 5.772,60 per càpita, és a dir, aquelles famílies que dividint els ingressos entre tots els membres de la unitat familiar no superen esta xifra”.

La tercera proposta presentada en la moció és, com indica la regidora valencianista, “que es fraccione el pagament de l’impost a tots els contribuents i amb independència de l’import del rebut per a afavorir que es puga pagar i d’esta manera també evitar els major número d’impagaments possible”.

Per últim, Ana Calatayud ha manifestat que “esperem que el Ple aprove estes mesures perquè són d’alt contingut social i afavoridores de les famílies de Carcaixent en les que no podem fer recaure, i menys en estos moments, el pes de la recaptació d’imposts del municipi per molt afan recaptatori que tinga l’actual equip de govern”.

Units x València


 

 

 

 

 

 

 



                           
   .-000019                                        .-000049                                                 .-000024                                              .-000046     


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

La Ribera - Comarca - Pueblos y pedaníasCarcaixent

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal