Viernes, 17 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.251 Año: 18 Noticias: 46.059 Fotografías: 109.062 Comentarios de usuarios: 125.655
EL SEIS DOBLE
lunes, 19 de septiembre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats de Bromera
Neu

Un thriller polític que retrata les formes més diverses de l’ambició


 

L’obra

En ple hivern, un poeta i periodista torna a la seva ciutat natal, a la llunyana ciutat de Kars, en la frontera de Turquia, després de llargs anys d’exili polític en Europa Occidental. La ciutat amb que es troba és un lloc confl ictiu: hi ha una onada de suïcidis de joves musulmanes a les quals se’ls ha prohibit portar el cap cobert a l’escola, elsislamistes estan a punt de guanyar les eleccions locals, i elcap dels serveis d’intel·ligència és d’una efi ciència brutal.

Un thrillerpolític que retrata les formes més diverses del’ambició –l’amor, l’art, el poder, la religió- i despulla les contradiccionsque copsen el cor humà en molts llocs del mónislàmic.

 

L’autor

Orhan Pamuk(Istanbul, 1952) és l’escriptor més important de la literatura turca actual. La seva obra ha estat traduïda a més de trenta-cinc idiomes i publicada en un centenar de països. Ha rebut nombrosos guardons internacionals, entre els quals hi ha el Premi France-Culture, el Premi al Millor Llibre Estranger de The New York Times i el Premi de la Pau dels Llibreters Alemanys. El 2006, l’Acadèmia Sueca li atorgà el Premi Nobel de Literatura, en reconeixement a la seva trajectòria com a escriptor i al seu compromís amb els drets humans.

 

Destaquem

A Bromera ha publicat també El castell blanc, Em dic Vermell, Altres colors, Istanbul, El Museu de la Innocència i El llibre negre.

“La setena novel·la de l’escriptor turc Orhan Pamuk no compta només amb el poder fascinador dels contes, sinó que també és una lectura obligada per als nostres temps”. The New York Times.

 

Fitxa tècnica

Autor: Orhan Pamuk

Traductora: Marta Pera i Cucurell

Col·lecció: “L’Eclèctica”

Número: 199

Pàgines: 464

Format: 15 x 23,5 cm
Preu sense IVA: 19,23 €

Preu: 20 €

ISBN: 978-84-9824-842-5

 
                .-000025
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal