Viernes, 17 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.251 Año: 18 Noticias: 46.056 Fotografías: 109.059 Comentarios de usuarios: 125.654
EL SEIS DOBLE
domingo, 18 de septiembre de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats de Bromera
Taràntula

Arriba en català l’obra que ha inspirat la película ‘La piel que habito’ d’Almodòva


 

L’obra

Richard Lafargue és un respectable cirurgià plàstic que domina a la perfecció l’art del bisturí. Dues dones ocupen la seva vida, Viviane i Ève. La primera és la seva fi lla, una jove poc agraciada que sofreix en silenci en un manicomi del que mai sortirà. Ève, en canvi, és una jove atractiva i sensual que viu en casa del doctor Lafargue. Ningú no es pot imaginar, però, les tortures i els càstigs amb els quals el respectable doctor Lafargue maltracta Ève amb la intenció de venjar un episodi del passat. Un triangle d’amor i odi al que s’afegeix Alex, un delinqüent que pretén que Lafargue canvii radicalment el seu aspecte.

 

L’autor

Thierry Jonquet (París, 1954-2009) és un dels principals autors francesos de novel·la negra. Ha publicat més de 20 novel·les, i la seva obra més coneguda és Taràntula. Gran narrador satíric i crític social, la majoria de les seues obres s’alimenten d’arguments quotidians.

 

Destaquem

L’obra ha estat portada al cinema per Pedro Almodóvar sotael títol ‘La piel que habito’, un fi lm que arribarà als cinemescoincidint amb la publicació del llibre i que ha estat moltaplaudit per la crítica internacional al festival de Cannes. Ladata concreta d’estrena està prevista per al dos de setembre.

“Enginyosa, elegant, sinistra... aquests són alguns adjectius

que s’aproximen, però quedant-se molt lluny, al poder narratiu

de Taràntula”. The Washington Post Book World
 

Fitxa tècnica

Autor: Thierry Jonquet

Traductora: Laura Pla Sanjuan

Col·lecció: «L’Eclèctica»

Número: 201

Pàgines: 160

Format: 15 x 23,5 cm
Preu: 16,95 €
Preu sense IVA: 16,30 €

ISBN: 978-84-9824-895-1

 
                .-000025
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal