Viernes, 3 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.237 Año: 18 Noticias: 45.957 Fotografías: 108.948 Comentarios de usuarios: 125.614
EL SEIS DOBLE
jueves, 26 de mayo de 2011
Clic en la foto para ampliar

Alan Lena
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alan Lena, entrenador de varios equips com la UD Alzira i el Sueca, fitxa pel Ciutat d'Alzira

Pepe Casado: "Aportarà la seua sapiència futbolística a l'equip en particular i al club en general"


 

El Ciutat d'Alzira FB ha arribat a un acord amb el tècnic suecà, Alan Lena, perquè entrene la pròxima temporada el Ciutat d'Alzira de Segona Regional.

Lena, que el passat curs inicià els estudis de Magisteri, sols ha ficat la condició per dirigir el conjunt alzireny, de fer compatible l'horari d'entrenaments amb el de les classes.

El director esportiu del Ciutat d'Alzira, Pepe Casado, es troba "molt satisfet" d'esta contractació perquè "aportarà la seua sapiència futbolística a l'equip en particular i al club en general". I a més, ha afegit, "serà un magnífic atractiu perquè vinguen jugadors de nivell que ens ajuden a disputar l'ascens de categoria".

Segons Casado, el tècnic de Sueca "ens ha mostrat tota la seua predisposició i il·lusió amb este projecte, tot i que ha de resoldre la compatibilitat dels estudis amb la direcció de l'equip aficionat".

Alan Lena, ha sigut jugador i entrenador de la UD Alzira i ha dirigit, també des de la Selecció Femenina senior, fins el Sueca passant pel Benifaió i l'Almussafes.

El Ciutat d'Alzira FB ha incorporat, recentment, al seu quadre tècnic a l'ex-jugador Dani Mayo que comença en este club la seua carrera com entrenador.

Els dirigents del club han destacat "la bona acollida que està tenint l'oferta anticrisi feta per als futbolistes de l'escola, amb quotes molt assequibles per facilitar la pràctica d'este esport en temps de crisi com l'actual".
Segons Casado s'han incorporat, ja, una trentena de jugadors nous de totes les categories des de la querubí (5 anys) fins la juvenil, "que a bon segur ens permetrà augmentar, en 2 ó 3, el número d'equips".

Ciutat d’Alzira FB



                

 .-000077                                                                     .-000080

                 

.-000075                                                             .-000081


El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesFútbol. Ciutat d'Alzira

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal