Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.857 Fotografías: 108.843 Comentarios de usuarios: 125.571
EL SEIS DOBLE
martes, 3 de mayo de 2011
Clic en la foto para ampliar

25 o 30 kilos de llonganisses penjaran del ‘techo’ en cada habitació
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5

 El PIU aposta per una verdadera reforma sanitària

“Els malalts no han de pagar-se el menjar”


 

A resulta que l’altre dia Paco Signes, en la presentació de la candidatura del PSOE d’Alzira, va dir que anem pensant, després de les eleccions, si guanya el PP, que els malalts en els hospitals hauran de pagar-se de la butxaca el jalo.

Que estiga tranquil·la la ciutadania. Quan governe el PIU (Partit Independent Unificat), de tot açò ni ‘hablar del peluquín’. Com que cada malalt ha de pagar-se el jalo? Ací queden les nostres propostes.

Els malalts, a més de tindre el menjar sense pagar una aguileta, tindran l’oportunitat de menjar de menú. Res de poma ni suquets, ni iogurts, ni mariconades… Així estan tots els malats! Fets una merda.

D’entrada, penjarem del ‘techo’ de cada habitació 25 o 30 quilos de llonganisses per a anar fent boca. Ché, això que dius “estic avorrit, no va la tele, l’Hola és del mes passat…”, res, llonganissa al pap. Veure foto 1.

Una altra proposta va encaminada als ‘goteros’. Res de ‘sueros’ líquids, ni antibiòtics, que després el ‘pisarrum’ fa pudor… Directament una bona ‘chorrà’ intravenosa de ‘casalla’ Cerveró, d’ahí de Cullera, i veuràs com reviscolen. Veure foto 2.

En pediatria també marcarem noves pautes. Això de la mamelleta i del biberonet es va acabar. ‘Casalla’ Cerveró i veureu la diferència (foto 3). I també apostem per una màxima: “¡Señora!, si su niño llora, orinales con pedales y mientras el niño mea, pedalea”.

Es va acabar això de veure els malalts ‘groguinangos’. Per a menjar i sopar res millor que la gastronomia casolana: esgarraet de ‘abaecho’, ‘tollineta’ de sorra, pimentó en ‘samorra’, olives xafades, cebetes en vinagre, ous fregits amb sardina de bota (ben saladeta), cansalà magreta, plataes d’arròs, mullerengues a manta, cafenet tocadet amb Veterano o Fundador (a triar) i un caliquenyo de Chella (resta de fotos) … Ja veureu com els canvia el coloret de cara. 

Si voleu veure un malalt com riu

res de caldets i bollidets de col,

feu-li cas al PIU!

que tot el que entra per la boca ix pel ‘pusterol’

  

Qui no ens crega que seguisca donant-li ‘carrucha’ als polítics ‘serios’

 

 

El PIU li va a oferir molt més que GOOGLE

Això ho pagues tu!

 
 
 

ALZIRENYS, DÓNA’NS EL VOT I PODEU DEMANAR-NOS LA LLUNA

 

 

NOTA: quan hem passat el text pel SALT hem hagut d’apuntalar l’ordinador. El programa corrector del valencià de la Generalitat ens ha posat una finestra emergent que deia: “Ja està bé la cosa”.

 


 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SeccionesRaconet Satíric Valencià

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Elvirigildo Canonieri - 03/05/2011
Si el treball es salut, que treballen els malalts
Pelocho - 03/05/2011
Cauré malet per que vaig a votar al PIU, vaig a caure malet, molt malet i així probaré eixos dinars que proposen. I la pometa que donen ara, li la ficaría jo a algún metge, per a on es farxís el polit. XD
M. Pidal - 03/05/2011
Pero, vamos a ver... ¡Pelocho! ¿que no tienes trabajo? Haz una coquita de llanda o algo saladito como una coquita de tomaca y pimentó y llevala al Hospital o a... ¡ya sabes!
Benito - 03/05/2011
Pelocho... ¿por qué mientes?
Pelocho - 03/05/2011
¿Eing? pero si estic treballant, Treballe a la cuina del Hospital ficant pometes damunt de les bandejes. Ara es que he vingut al ordinador a demanar mes pometes per que hui li clavaré alguna a qui no toca per a on es farxis el polit XD i de paso a llegir el Sis. Au m'en vaig en les pometes jejejejejejejej

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal