Viernes, 17 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.251 Año: 18 Noticias: 46.056 Fotografías: 109.059 Comentarios de usuarios: 125.654
EL SEIS DOBLE
lunes, 25 de abril de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats de Bromera
“El secret de Meritxell”, de Vicent Enric Belda

Premi Infantil de Narrativa Vicent Silvestre


L’obra

Meritxell és una xiqueta de quasi deu anys amb una tendencia natural a somiar desperta. Passa molt de temps amb sa tia Mercé mentre son pare, un arqueòleg famós, només té temps per a les seues excavacions a Egipte, i sa mare, que es poetessa, viu a París. Un fred matí d’hivern arriba al seu jardí un gatet gris que capgirarà la seua existència. Meritxell no és conscient de quin és l’autèntic objectiu d’aquesta inesperada visita. Després, per un sortilegi, es convertirà en un ésser molt diferent, en una súbdita de Bastet, una deessa de l’antic Egipte.

 
L’autor

Vicent Enric Belda (Agullent, 1962) compagina la tasca docent amb l’escriptura. Ha guanyat el Premi Samaruc amb L’estirp de l’horror i el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre 2006 amb La llegenda de l’amulet de jade, que també va ser escollida per als White Ravens, la selecció que fa la biblioteca de Munic de les obres infantils i juvenils més destacades d’arreu del món. Aquesta és la segona vegada que guanya el Premi de Narrativa Infantil Vicent Silvestre.

 
Destaquem

Amb aquesta obra, Vicent Enric Belda ha guanyat el XV Premi Infantil Vicent Silvestre.

 

Fitxa tècnica

El secret de Meritxell

Autor: Enric Belda

Col·lecció: «El Micalet Galàctic»

Número: 160

Pàgines: 128

Format: 13 x 20,5 cm

ISBN: 978-84-9824-890-6

Preu: 8.50 €

 
                
.-000025
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal