Viernes, 17 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.251 Año: 18 Noticias: 46.054 Fotografías: 109.056 Comentarios de usuarios: 125.652
EL SEIS DOBLE
domingo, 24 de abril de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats de Bromera
“Les veus”, de John Connolly

Torna la millor novel•la negra amb una nova entrega protagonitzada per en Charlie Parker


L’obra

En aquesta novel·la, en Charlie Parker ens condueix a la frontera entre Maine i Canadà. En aquest lloc, dominat pel contraban, s’està desenvolupant una perillosa operación a càrrec d’exmilitars decebuts vinguts de l’Iraq. La mercaderia és desconeguda i molt més terrorífica del que ningú pot imaginar. Per a tothom, excepte per a Parker, qui coneix profundament la part fosca del cor humà. Mentre investiga un suïcidi aparent, el detectiu descobreix una onada de morts entre els excombatents contrabandistes. Per a derrotar els responsables, en Parker haurà de formar una difícil aliança amb un home al qual tem més que a ningú.

 

L’autor

John Connolly (Dublín, 1968) va estudiar Filologia Anglesaal Trinity College de Dublín i Periodisme a la Universitat dela Ciutat de Dublín. Va començar a treballar per a The IrishTimes, mitjà amb el qual encara col·labora. Amb Every DeadThing guanyà el Premi Shamus del 1999 a la millor primeranovel·la –el primer escriptor no nord-americà que va obteneraquest premi– i encetà la sèrie del detectiu Charlie Parker,que compta amb molts seguidors arreu del món.

 
Destaquem

Bromera ofereix als lectors l’obra d’un dels autors més reconegutsde novel·la negra a escala internacional. En el nostrecatàleg podreu trobar Els turmentats, Els amants i Els homesde la dalla, totes elles protagonitzades pel detectiu JohnConolly.

 
 

Fitxa tècnica

Autor: John Connolly

Traductor: Maria Iniesta

Col·lecció: «L’Eclèctica»

Número: 196

Pàgines: 368

Format: 15 x 23,5 cm

ISBN: 978-84-9824-854-8

Preu: 20 €

Preu sense IVA: 19,23 €

 

                
.-000025
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal