Viernes, 17 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.251 Año: 18 Noticias: 46.052 Fotografías: 109.053 Comentarios de usuarios: 125.652
EL SEIS DOBLE
viernes, 22 de abril de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Novetats de Bromera

Bromera publica l’última novel•la del desaparegut John Updike


L’obra

Han passat 30 anys des que l’Alexandra, la Jane i la Sukie aterriren els habitants de Rhode Island amb les seves bruixeries i l’alliberament sexual viscut amb Darryl van Horne. Totes tres es tornen a casar i reprenen la seva amistat quan, una per una, van quedant-se vídues i decideixen tornar a Eastwick per reparar el mal que els seus excessos magicoeròtics havien infligit. Les vídues d’Eastwick transcorre en aquesta dècada. Les sensuals joves del primer llibre són ara dones que freguen els setanta, i el seu poder de fascinació ha deixat pas a les virtuts pròpies del procés d’envelliment.

 
L’autor

John Updike (Pensilvània, 1932 - Massachusetts, 2009) ha sigut un dels grans mestres de la narrativa nord-americana contemporània, autor d’una obra vasta que abraça poesia, assaig, narració breu i novel·la. Per la seva extensa obra, ha sigut guardonat amb els premis Pulitzer, el Nacional del Llibre, el Nacional dels Crítics Literaris i el PEN/Faulkner, entre altres distincions. Updike és considerat un dels cronistes més acerbs de la societat americana de la segona meitat del segle XX i el començament del segle XXI.

 
Destaquem

La mirada del mateix Updike, que jutja els nostres tempsamb mordacitat, ens arriba de la mà de les seves bruixes méspopulars.

Les vídues d’Eastwickfou l’última novel·la de l’enginyós imordaç John Updike. En aquesta, recupera els seus tres personatgesmés coneguts i cèlebres: les bruixes d’Eastwick.

 

Fitxa tècnica

Autor: John Updike

Traductor: Eduard Castanyo

Col·lecció: «L’Eclèctica»

Número: 197

Pàgines: 296

Format: 15 x 23,5 cm

ISBN: 978-84-9824-647-6

Preu: 21 €

Preu sense IVA: 20,19 €

 

                 .-000025             

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaLibros en gral. Críticas y reseñas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal