Viernes, 10 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.244 Año: 18 Noticias: 46.003 Fotografías: 108.995 Comentarios de usuarios: 125.635
EL SEIS DOBLE
martes, 12 de abril de 2011
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Foto – Denuncia de Alzira (217)
Un solar usat com ‘Pipi-Can’, abocador i per a encendre fogueres

“Respecte a les voreres, haurà de passar alguna cosa perquè l'arreglen?”


Em dirigisc a este periòdic, que considere prou imparcial, per a poder expressar la meua indignació. Visc per la zona de Prior Morera i Plaça Marina Espanyola. Vull denunciar públicament com es troba un solar situat en esta zona que és utilitzat pels amos dels gossos de tota la zona com ‘Pipi-Can’? igual que és utilitzat per a encendre fogueres i tirar qualsevol classe de fems.

Jo em pregunte, si este solar fóra d'un particular, què faria la senyora Elena Bastides? No seria millor que vosté arreglara este lloc?

I una altra cosa, respecte a la vorera, haurem de caure perquè vosté mane arreglar-la? És una vergonya que es trobe este solar en l'estat que està, en tota una Alzira. Al maig no acordarem de vosté. Moltes gràcies.

M.M.

 
 .-000018
 .-0000002


 .-000064
 .-000012

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

MJ - 12/04/2011
Açó es indignant,com ha veïna de la zona estic patint els mals olors i tot el que suposa tenir el major cagador de gossos davant de casa. Sra Batidas rode el solar com obliga a rodar-lo als veíns d´Alzira. Fins que ens plante el bloc de formigó destinat a parking de cotxes, faja el favor de RODAR-LO. El merder cada vegada va en aument i els xiquets que juguen en el parc Marina Espanyola no tene per que tragar-se l´olor a pijum i merda que fa. Siiiiiiiiiiiiii es culpa dels amos dels gossos que no arrepleguen les defecacions dels seus animals. Però on està la POlicía Local per denunciar aquests fets. Mire BASTIDAS estem farts de promeses incomplides i d´obres faraòniques inacabades. Pose una solució als veíns de la zona i aquests solar.
Luisa - 12/04/2011
Una nova zona de gent jove, amb xiquets/es jugant pel càrrer i en aquestes condicions és vergonyós, i acò no és de poc de temps...
Sra. Bastidas tots som Alzira!!!!!!! i no només el que voste veu! i per favor denuncíen als amos dels gossos al menys!!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal