Miércoles, 16 de octubre de 2024 Edición diaria nº 6.403 Año: 18 Noticias: 46.889 Fotografías: 109.988 Comentarios de usuarios: 126.108
EL SEIS DOBLE
lunes, 14 de octubre de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d’Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebra la primera Fira de la Salut

Es farà un taller de RCP en directe obert a tota aquella persona que vulga participar, coincidint en la celebració del Dia Mundial de la Reanimació Cardiopulmonar



.-000166
Este dimecres a la vesprada, la Plaça Major d’Alzira acollirà la I Fira de la Salut. Una iniciativa organitzada des de la regidoria de Sanitat que pretén reunir associacions institucions relacionades amb la salut.
La iniciativa sorgix a partir d’una experiència realitzada a un centre escolar de la població per la infermera Sandra Castillo, que va ensenyar a fer la reanimació cardiopulmonar a l’alumnat del col·legi dels seus fills. Una iniciativa de primers auxilis que va abastar des del cicle d’infantil fins a 6é de primària. La mateixa regidora de Sanitat, Lara Ferrer, ha explicat “que la iniciativa li va agradar tant que va decidir adoptar-la i estendre-la a tota la població, d’ahí naix esta fira de la salut que més implica totes les associacions i entitats relacionades amb la salut, una fira que volem repetir tots els anys i que vaja sumant”.
La fira se celebrarà dimecres des de les 17 a les 20 h a la plaça Major. Comptarà amb estands informatius de SATSE, Fem Esport, Memorial Nacho Barbera, Sembrem, Acecova, Cruz Roja, Amamanta, Hospital La Fe, Universitat Catòlica d’Alzira, Cecova, EFA Torrealedua ( higiene bucodental), Xarxa Salut, centres de salut d’Alzira i la mateixa infermera Susana Castillo que participarà fent el taller de RCP a les 18 hores. Qualsevol persona que vulga assistir a este taller, ho pot fer, sols cal que es duga un peluix per a fer la pràctica d’esta maniobra d’emergència. L’objectiu és que cada persona que hi participe tindrà un dorsal que servirà per a participar en un sorteig i a més també facilitarà que es comptabilitze al llarg dels anys les persones que han fet el taller de RCP. Esta maniobra de reanimació cardiopulmonar és molt important per a salvar vides.
 
Ajuntament d’Alzira

 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal