Miércoles, 16 de octubre de 2024 Edición diaria nº 6.403 Año: 18 Noticias: 46.889 Fotografías: 109.988 Comentarios de usuarios: 126.108
EL SEIS DOBLE
viernes, 11 de octubre de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebra un Halloween solidari i festiu

El dorsal de la caminada costarà 2 euros i anirà destinat al Memorial Nacho Barberà. Tallarina On Tour tancarà la nit amb un divertit espectacle per als més jóvens


.-000452
La Regidoria de Joventut d’Alzira aposta un any més per la celebració de la nit de Tots Sants amb les disfresses i ritus de Halloween. Enguany es repetix la carrera solidària que es va fer per primera vegada l’any passat i que tindrà lloc el pròxim dijous 31 d‘octubre.  
 
S’han presentat les activitats organitzades pel Centre d’Informació Juvenil. D’una banda, enguany també hi haurà volta a peu de Halloween que eixirà des de la plaça Major i tindrà un recorregut de dos quilòmetres fins a tornar al mateix lloc. En este cas, sols hi ha dos requisits fonamentals per a participar: disfressar-se i arreplegar el dorsal solidari de 2 euros, que es destinaran a l’Associació Memorial Nacho Barberà, que recapta fons per tal que s’investigue la mort sobtada.
 
Els punts de venda són Cronoesport, Bon café, Nenúfar, Bar Venècia, Tintoreria Camarena i Celia Fons a partir del dijous. El president del Memorial Nacho Barberà, Fernando Barberà, ha agraït la proposta i s’ha mostrat disposat a ajudar en tot el que es necessite. 
 
El president de La Rabosa, Facundo Botija, ha explicat que es tracta d’un carrera lúdica, no esportiva ni competitiva i per això s’ha triat un circuit pel centre de la població que eixirà des de la plaça Major, en direcció al carrer Pérez Galdos, es tornarà per l’Hort dels Frares fins l’avinguda Sants Patrons, s’anirà a la plaça Generalitat, es tornarà per l’avinguda fins a la plaça Constitució i es tornarà per l’avinguda Sants Patrons, plaça del Regne i fins a la plaça Major. 
 
En acabar la volta a peu, la festa continua a la plaça Major amb l’espectacle Tallarina On tour, especialment dedicat a la nit de Halloween, que estarà en marxa fins a les 2 de la matinada. Es tracta d’una macrodiscomòbil-espectacle amb música comercial com a fil conductor, amb un polsim de bogeria. Pensat per a grans aforaments, Tallarina es reinventa en cada actuació per a oferir un esdeveniment irrepetible. Una actuació en la qual quatre animadors donen vida a diferents personatges.
 
La regidora de Joventut, Lara Ferrer, assenyala que “amb estes iniciatives es volen potenciar hàbits saludables i d’oci familiar i a més també s’ha triat una activitat com és l’actuació de Tallarina on Tour, un espectacle que poques vegades s’ha vist a Alzira, ja que l’any passat els jóvens demanaren activitats especialment per a ells”
 
Ajuntament d'Alzira

 
 
 

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaMúsica
DeportesAtletismo
FiestasVarias
Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Rosa Maria de Dios - 11/10/2024
Nunca se a celebrado esta fiesta macabra pero ya no son ustedes valencianos son americanos papa noel esta el primero de la Navidad los reyes se estan acabando y lo que nos faltaba el poco respeto a los muertos disfrazándose de trajes monstruosos y a la juerga, lo que mas me lamenta que enseñan a los niños a dichas fiestas. Digo las palabras del dios Jesús por muchos creyentes en el ¨"El SEÑOR es lento para enojarse y está lleno de amor inagotable y perdona toda clase de pecado y rebelión; pero no absuelve al culpable. Él extiende los pecados de los padres sobre sus hijos; toda la familia se ve afectada, hasta los hijos de la tercera y la cuarta generación”.
De vergüenza es esta fiesta una familia, hijos, padres, esposos, amigos, muriendo con enfermedades y los hombres celebrándolo con gran alegría.
En verdad digo lo que sembréis en esta vida en la otra lo cosechareis.
Dios Es sin yo ser

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal