Jueves, 3 de octubre de 2024 Edición diaria nº 6.390 Año: 18 Noticias: 46.809 Fotografías: 109.903 Comentarios de usuarios: 126.072
EL SEIS DOBLE
jueves, 3 de octubre de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Rugby Club Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Magnífica victòria (27-20) de l'Inter Alzira/Abelles, davant les xiques del CAU

La segona part va arrancar com el final de la primera, amb una calor sufocant, que dificultava el joc i en la que els dos equips sols van poder fer un assaig



 ._000945
 
Les xiques del CR Inter/Abelles iniciaven la lliga 2024/25 en la màxima categoria valenciana, la 1ª Territorial, este diumenge, una temporada més, de la mà de l'entrenador cullerà Juanvi Chornet, rebent al tot poderós CAU València, equip que en la temporada passada ens havia vençut amb claredat en la lliga.
Això va servir de revulsiu per a les de Chornet, que van fer una gran primera part,  sense donar opció al CAU, amb un joc de davantera i de "tres quarts" molt dur i dominant el joc, part anant sempre per davant en el marcador.
Es van avançar ben prompte amb dos assaigs després d’un contratac de llibre entre Tonyi Pérez i Esther López, que esta última acabava amb assaig que ella mateixa va transformar. era el minut tres (7-0). Uns minuts despres, en l'onze, altra vegada les mateixes protagonistes, Esther amb una patada perfecta li deixava ara el assaig a Tonyi (12-0).
El CAU feia el seu primer assaig als vint minuts (12-5) en un error defensiu nostre però, tan sols dos minuts després, de nou Esther tornava a assajar i transformar per a l'Inter (19-5). . 
Corria el minut vint-i-cinc i la temperatura començava a ser molt alta sobre el terreny de joc i aixó ens afectá fisicament, l'equip va sufrir en defensa i va cometre alguns errors que donaren opció a que el CAU xafara la nostra zona de  22,  assajant per dos vegades, deixant el resultat amb un ajustat 19-15 al descans.
La segona part va arrancar com el final de la primera, amb una calor sufocant, que dificultava el joc i en la que els dos equips sols van poder fer un assaig. L'Inter va colpejar primer, amb un assaig de Lucía Hernández als cinc minuts de la represa (24-15) però, el CAU va respondre minuts després anotant el seu quart assaig, deixant el marcador amb quatre punts de diferència (24-20) per a les nostres, però un "colp de castic" transformat per Esther deixava el marcador amb el resultat definitiu de 27 a 20.

 

CR Inter Alpesa/Abelles, 27: 2 Sara Campos, 3 África Maire, 1 Lucía Hernández, 5 Carla Martín, 4 Paula Mahiques, 6 Clara Gómez, 12 Jimena Márquez, 17 Carolina Herrera, 9 Alicia Ahuir (Cap.), 18 Ether López, 11 Anna Saiz, 7 Katherine Herrera, 8 Alma Chornet, 14 Antonia Pérez y 15 Maia Rodríguez.
Suplentes: 19 Alexandra Fertu, 13 Sarah Zenasni y 21 Saray Miguel.


CAU Valencia, 20: 1 Ambre Perdix, 2 Ilona Leportier, 3 María Ferrer, 4 Lucía Oliver, 5 Aitana Alcover, 8 Shireen Osseiran, 6 María Soriano, 7 Helena Saavedra (Cap.), 9 Emily Franco, 10 Lucía Ponce, 14 Iris Requena, 23 Marina Pascual, 12 Martina Gastaldo, 11 Luna Márquez y 15 Lucía García.
Suplentes: 19 Marta Ngaba, 22 Celia Jurado, 16 Clara Peris, 20 Vega Campos, 26 Alexandra Hilelly.
Rugby Club Alzira



 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

DeportesRugby

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal