Domingo, 8 de septiembre de 2024 Edición diaria nº 6.365 Año: 18 Noticias: 46.670 Fotografías: 109.750 Comentarios de usuarios: 126.033
EL SEIS DOBLE
lunes, 2 de septiembre de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Concurs de Cartells per a les Falles 2025

Està organitzat per la Junta Local Fallera d'Alzira i el termini de presentació acaba el pròxim 30 d'octubre



._000848

 

._000900 
La Junta Local Fallera d'Alzira llança la convocatòria del Concurs de Cartells per a les Falles d'Alzira 2025. Este concurs té com a objectiu promoure i celebrar les Falles de la nostra ciutat, reconegudes com a Festa d'Interés Turístic Nacional i Cultural i Patrimoni Immaterial de la Humanitat.

 

Resum de les Bases del Concurs

 

Requisits de Participació
El concurs està obert al públic en general, permetent la participació de qualsevol persona que ho desitge sense necessitat d'estar censada com a fallera. Podran participar en el concurs tots els esbossos presentats dins del termini establert que complisquen amb les directrius detallades en les bases. 

 

Temàtica i Tècnica
Les obres han de ser inèdites i estar relacionades amb la temàtica fallera. La tècnica emprada és lliure, però ha de ser reproduïble digitalment. 

 

Termini de Presentació
El termini de presentació de les obres ha començat amb la publicació d'estes bases i finalitza el 30 d'octubre de 2024, a les 22.00 hores.

 

El Jurat
El jurat estarà compost per persones enteses en l'art, no censades en la Junta Local Fallera d'Alzira, i designades per la delegació de cultura de la Junta Local Fallera d'Alzira. 

 

El Premi
El concurs consta d'un únic premi de 300€, i el cartell guanyador s'utilitzarà com el cartell oficial de les Falles 2025 i la portada del Llibre de Falles 2025 de la Junta Local Fallera d'Alzira. Enguany, a més, es farà una presentació a premsa del cartell en la qual el guanyador tindrà l'oportunitat d'exposar i explicar la seua idea.

 

Les bases completes del concurs i l'annex d'inscripció estan disponibles en la web de la Junta Local Fallera d'Alzira
Convidem a tots els artistes i entusiastes de la nostra festa a participar en este concurs. És un honor poder col·laborar activament en la difusió de les Falles d'Alzira més enllà de la nostra ciutat i contribuir al nostre llegat cultural.
 
 
 

._000905
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasConcursos, Premios y Becas
CulturaArtes Plásticas
FiestasFallas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal