Domingo, 8 de septiembre de 2024 Edición diaria nº 6.365 Año: 18 Noticias: 46.670 Fotografías: 109.750 Comentarios de usuarios: 126.033
EL SEIS DOBLE
jueves, 8 de agosto de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Tornen les Ajudes Empren a Alzira per a incentivar la creació d’empreses

Una "Targeta Alzira" de 600 € per a aquells que hagen obert un negoci en els últims tres anys



._000905

IDEA reinicia el programa EMPRÉN amb l’objectiu d’incentivar la creació d’empreses al municipi. Com en les passades edicions, els emprenedors i autònoms que sol•liciten l’ajuda rebran una targeta amb 600 euros per a l’ús en els més de 500 comerços locals adherits. 
La regidora de Desenvolupament Econòmic i responsable d’Idea, Gemma Alós, s’ha mostrat molt satisfeta per poder recuperar estes ajudes que en els últims anys no s’havien convocat. “Sabem de la importància que tenen els xicotets empresaris per a la nostra ciutat i també de les dificultats que passen perquè no és fàcil obrir la persiana cada dia. Per això amb esta xicoteta aportació volem ajudar-los, animar a la gent a què puga emprendre i fer realitat el negoci que fa tant de temps que pensa”.
Des del divendres 19 de juliol, totes aquelles persones que hagen obert un negoci entre l’1 de gener de 2022 i el 30 d’octubre del 2024, poden demanar l’ajuda de 600 euros destinada a cobrir qualsevol despesa de l’empresa. La dotació econòmica total és de 30.000 euros. En cas que quede romanent, s’ampliaria el pressupost. L’objectiu de les ajudes EMPREN és que els recursos municipals impacten de nou en l’economia local, per això l’aportació arriba en forma de targeta Alzira.
Per a inscriure’s tan sols cal complir dos requisits: haver creat l’empresa entre gener de 2022 i el 30 d’octubre de 2024 i demostrar la situació prèvia de demandant d’ocupació al servei públic de Labora. El període de sol·licitud acabarà el 30 d’octubre i cal presentar l’alta de la Seguretat Social i les d’Hisenda. Es pot fer via telemàtica, amb el certificat digital o a través de La Clau. Tota la informació es pot consultar a el web idea-alzira.com
La concessió es farà per ordre de registre i règim de concurrència competitiva, és a dir, es penalitzarà a aquelles persones que no hagen aportat tota la documentació acreditativa.
L'ajuda municipal EMPRÉN és la més veterana d'IDEA, el seu origen va unit a l'any de creació del servici municipal, allà per 1995, i es convoca de manera ininterrompuda fins al 2021. Des de llavors ha ajudat en la constitució de 1646 empreses a Alzira, i s'han destinat més d'1.260.000 € de fons municipals.
Consulta tota la informació ací https://www.idea-alzira.com/programa-empren
 
 


._000905

 

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComerciosEmpresas

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal