Domingo, 8 de septiembre de 2024 Edición diaria nº 6.365 Año: 18 Noticias: 46.670 Fotografías: 109.750 Comentarios de usuarios: 126.033
EL SEIS DOBLE
miércoles, 10 de julio de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Malestar de l’AAVV La Muntanyeta amb l’Ajuntament d’Alzira

“Considerem que no sols se’ns ha ignorat, sinó que s’han publicat notícies incloent-nos quan no és cert que ens hagen consultat ni convocat”


 

._000905

Segons l’AAVV La Muntanyeta, enviaren el 6 de març de 2024 un correu a la regidora Gemma Alós sol·licitant l’accés al local de l’associació. Al correu, adjuntaren el justificant del tràmit d'inscripció de l’associació al registre autonòmic d’associacions i demanaren accés al local per a poder operar amb normalitat, “ja que estem tenint les reunions al carrer mentre el local està sense ús”.
El 12 de març de 2024, presentaren una instància general per part del president de l’associació exposant les necessitats del barri:
- Reparació dels clots a l’asfalt del carrer Independència, Bonavista i Ermita.
- Repintat i senyalització dels passos de zebra de tot el barri.
- Recuperació de la banda reductora de velocitat al carrer Covadonga.
- Neteja del parc natural de la Muntanyeta i les zones lindants amb l’Hort de Ros.
- Senyalització correcta de carrer sense eixida als carrers Bonavista i Ermita.
- Convertir la pujada de l’Ermita en sentit únic de pujada per als cotxes, amb un carril per a vianants.

El 23 de maig de 2024 notificaren a l’Ajuntament la resolució aprovada de l’associació al Registre d’Associacions de la Comunitat Valenciana. Des de l’AAVV La Muntanyeta d’Alzira volen fer públic que:

Continuen esperant resposta a la nostra instància del 12 de març de 2024. “És fals que, com diu la notícia publicada per l’Ajuntament el 13 de juny, se'ns convocara als veïns del barri de la Muntanyeta. A més, el punt a tractar a eixa reunió era una de les propostes de la nostra instància del 12 de març. Considerem que no sols se’ns ha ignorat, sinó que s’han publicat notícies incloent-nos quan no és cert que ens hagen consultat ni convocat. Desgraciadament, observem que l’actuació de l’Ajuntament d’Alzira respecte al veïnat de la Muntanyeta és oposada al foment de la participació ciutadana. Fer pública aquesta situació és només el primer pas de les mesures que prendrem si continua el lamentable tracte rebut per part de les autoritats municipals d’Alzira”, indiquen des de l’AAVV La Muntanyeta.
AAVV La Muntanyeta

 
 

 ._000905
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal