Viernes, 5 de julio de 2024 Edición diaria nº 6.300 Año: 18 Noticias: 46.371 Fotografías: 109.408 Comentarios de usuarios: 125.813
EL SEIS DOBLE
jueves, 27 de junio de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Associació de Veïns de L'Alborxí
Ver imágenes de esta noticia
1

 L'Ajuntament d'Alzira continua estudiant un nou emplaçament per al mercat dels dimecres

L’actual ubicació de les parades del mercat ha sigut motiu de conflicte veïnal durant més de 35 anys


._000575
Membres de la directiva de l'Associació de Veïns de L'Alborxí, liderats per la seua presidenta Isabel Carreres, es van reunir amb el regidor responsable de mercats, Vicent de la Concepció, i tècniques del seu departament per a discutir el futur trasllat del mercat dels dimecres.
La trobada es va centrar en el compromís adquirit per l'ajuntament el desembre passat d'estudiar la viabilitat de reubicar el mercat ambulant, que ha sigut motiu de conflicte veïnal durant més de 35 anys. En la reunió, el regidor i el seu equip van informar sobre la proposta en la qual estan treballant, així com les dificultats inherents al procés de reubicació.
Durant la sessió, es va destacar la complexitat de trobar un nou emplaçament adequat que satisfaça tant als comerciants com als veïns. No obstant això, es va reiterar la disposició de la regidoria per a continuar explorant totes les possibilitats que puguen sorgir per a resoldre esta situació.
Isabel Carreres va manifestar la importància d'esta reunió per a avançar en una solució que beneficie a tota la barriada de L'Alborxi. "Des de l'Associació de Veïns de L'Alborxí, continuarem treballant pel camí de la participació per a, entre tots, resoldre un conflicte veïnal que dura més de 35 anys", va afirmar Carreres. La presidenta va subratllar que la participació activa dels veïns és crucial per a aconseguir un acord satisfactori.
Per part seua, Vicent de la Concepció va emfatitzar que el compromís de l'ajuntament és ferm i que continuaran avaluant totes les opcions disponibles. "Sabem que este és un tema delicat i complex, però estem decidits a trobar una solució viable. La col·laboració amb l'Associació de Veïns és fonamental en este procés", va assenyalar el regidor.
La reunió va concloure amb la promesa de mantindre un diàleg obert i constructiu entre totes dues parts, buscant sempre el benefici comú i la millora de la qualitat de vida en la zona de L'Alborxi. 
 
Associació de Veïns de L'Alborxí

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

EconomíaComercios
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

EMPAR - 27/06/2024
En la meua modesta opinió, pense que un bon lloc on ubicar el mercat seria al voltant de l'avinguda Joan Calot que disposa d'arbrat per a fer ombra, molt d'aparcament i com és una zona poc habitada no es molestaria al veïnat.
Diego - 27/06/2024
La zona de Tulell donde está ubicada la Universidad esta desaprovechada, es un buen sitio y no molesta a nadie.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal