Domingo, 8 de septiembre de 2024 Edición diaria nº 6.365 Año: 18 Noticias: 46.670 Fotografías: 109.750 Comentarios de usuarios: 126.033
EL SEIS DOBLE
martes, 25 de junio de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: ASSOCIACIÓ CULTURAL LA TARUMBA
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 La Tarumba clausura la seua activitat didàctica este curs amb 3 mostres de teatre

Les protagonitzaran 56 alumnes matriculats en l’Escola de Teatre Tarumba Jove i en els 2 tallers de Teatre per Adults



._000472  
L'àmplia activitat didàctica desenvolupada per la Tarumba durant tot este curs en els seus diferents grups culmina amb 3 mostres de teatre que donaran idea del treball realitzat des d'octubre. 
La primera serà dimarts 25 de juny, a les 20.00 h, a la Casa de la Cultura. La protagonitzaran 24 joves actors i actrius del grup d'iniciació de l’Escola de Teatre Tarumba Jove dirigits per Sandra Guasp. Han preparat històries curtes i variades en les quals podrem gaudir de les seues qualitats actorals i de la seua enorme il·lusió. En la mostra no participa el grup superior de l’Escola perquè va estrenar 16 'abril el seu últim espectacle, La magia de la Luna, al qual van acudir al matí al voltant de 700 alumnes i alumnes de centres de Secundària d'Alzira i Carcaixent. 
Dimecres 26, també a les 20.00 h a la Casa de la Cultura, serà el moment dels 15 participants del grup d'iniciació del taller d'adults. Després de nou mesos de treball a la Casa de la Cultura, en els quals han tingut l'oportunitat de conéixer els fonaments de l'actuació, volen centrar-se en l'emocions i en la potenciació dels diferents sentiments, per a proclamar amb convicció que sense sentiments ens convertim en robots i en éssers rutinaris i buits.
Ricardo Ull és el professor i director dels dos grups del taller d'adults. Els d'aprofundiment celebraran la seua mostra dijous 11 de juliol a les 20.00 h en el Gran Teatre, en els espais del qual s'ha desenvolupat l'activitat didàctica des de principis d'octubre, que s’ha centrat en les tècniques de la interpretació, fonamentalment la construcció dels personatges, tant corporal com psicológicament, la veu, l'energia i el subtext entre altres. Amb el títol de “Evolució”, els 17 actors i actrius del taller aborden escenes d'obres de Plaute, Shakespeare, Zorrilla, Garcia Lorca…
L'activitat didàctica de la Tarumba s'ha consolidat al llarg dels anys com un referent comarcal per a tots aquells interessats en el món de l'actuació, possibilitant a joves i adults d'Alzira, però també de diferents localitats de La Ribera, conéixer i aprofundir en este art, alhora que divertir-se i relacionar-se. 
Al setembre s'iniciarà el nou curs 2024-2025 amb la formalització de la matrícula per a l’Escola de Teatre Tarumba Jove i per als tallers d'adults. Les classes dels diferents grups començaran a principis d'octubre. 
Tota esta activitat pedagògic-teatral és possible gràcies a la col·laboració decidida de les regidories d'Educació i Cultura de l'Ajuntament d'Alzira, oferint espais i subvencionant-la en part. Si a això unim l'experiència acumulada durant tots estos anys per la Tarumba, caldrà concloure que és una sort i una oportunitat inestimable poder comptar a la nostra ciutat amb esta àmplia oferta pedagògic-teatral dirigida a totes les edats.
 
ASSOCIACIÓ CULTURAL LA TARUMBA

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaTeatro
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal