Viernes, 5 de julio de 2024 Edición diaria nº 6.300 Año: 18 Noticias: 46.371 Fotografías: 109.408 Comentarios de usuarios: 125.813
EL SEIS DOBLE
jueves, 13 de junio de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira resoldrà l’accessibilitat per a vianants i ciclistes a l’Escoleta i al santuari de La Muntanyeta

Ahir es va convocar a la comunitat educativa de l’Escoleta Municipal la Muntanyeta i al veïnat de la zona per a explicar el projecte i per a que aportaren suggeriments de millora


.-000130
L’alcalde, Alfons Domínguez; el regidor d’Hisenda i Urbanisme, Andrés Gomis i la regidora d’Educació i Infància, Virtuts Piera convocaren ahir a la comunitat educativa de l’Escoleta Municipal la Muntanyeta i al veïnat de la zona per a explicar el projecte de reordenació del carrer Pujada al Santuari i millora d’accés al centre educatiu.
Cal recordar que l'Associació de Famílies d'Alumnes de les Escoles Municipals d'Alzira, va sol·licitar a l'Ajuntament que es resolguera l'accessibilitat per als vianants al centre d'educació infantil La Muntanyeta. A més, presentaren un informe tècnic d’accessibilitat urbana per al centre i les signatures que arreplegaren per donar suport a esta iniciativa. 
El projecte inicial busca calmar el trànsit a motor i donar suport a la mobilitat sostenible. L’objectiu és destinar un carril per al trànsit motoritzat amb un sol sentit de circulació i un altre per a l’ús ciclopedestre en el carrer Pujada al Santuari, entre el carrer Independència i la rotonda d’intersecció amb el carrer del Baríton Guillermo Palomar. Així, s’aconseguix que es puga accedir a l’Escoleta Municipal La Muntanyeta caminant.
La regidora d’Educació i Infància, Virtuts Piera declara que: “Arrepleguem les inquietuds de la comunitat educativa de l’EIMA La Muntanyeta per a fer de l’accés al centre un entorn escolar segur”.
Per la seua banda el regidor d’Hisenda i Urbanisme, Andrés Gomis, comenta que “amb el projecte que han dissenyat els serveis tècnics municipals, sempre obert a suggeriments de millora del veïnat i de la comunitat educativa, volem millorar la seguretat i l’accessibilitat dels vianants en un punt problemàtic com és el de l’accés a l’Escoleta, alhora que fem de la pujada al Santuari un entorn més amable per a la mobilitat a peu o en bicicleta”.
Finalment, l’alcalde, Alfons Domínguez, diu que “continuem així en el marc dels espais escolars segurs que ja hem posat en marxa en l’entorn del CEIP Ausiàs March i aprofitem també per a donar accessibilitat amb mobilitat sostenible tant aI Santuari de la Mare de Déu del Lluch com a les persones residents als disseminats i urbanitzacions adjacents”.
Ajuntament d’Alzira


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

porfavor - 14/06/2024
Y para cuando reacondicionar la carretera que une la Graella con el Hospital de la Ribera? Es una via muy peligrosa por su estrechez y por donde circulan miles de vehículos al dia junto con peatones, sin arcén ni acera. Si esta vía estuviera acondicionada podría circular por ella muchos usuarios con vehículos alternativos al coche. Por favor!!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal