Sábado, 27 de julio de 2024 Edición diaria nº 6.322 Año: 18 Noticias: 46.492 Fotografías: 109.556 Comentarios de usuarios: 125.912
EL SEIS DOBLE
domingo, 9 de junio de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Generalitat Valenciana
Ver imágenes de esta noticia
1

 Les universitats públiques de la Comunitat Valenciana fan el període d’admissió de primer curs del 17 de juny al 5 de juliol

La sol·licitud es presentarà de manera telemàtica i els resultats definitius es faran públics el dia 19 de juliol



._000472 
Les universitats públiques de la Comunitat Valenciana i els seus centres adscrits obriran el període d’admissió per al primer curs dels ensenyaments universitaris oficials de grau per al curs 2024-2025 del 17 de juny al 5 de juliol a les 14:00 hores, tal com publica el Diari Oficial de la Generalitat Valenciana (DOGV) este dilluns.
Els resultats es faran públics el dia 12 de juliol a partir de les 14:00 hores. L’estudiantat podrà presentar les seues reclamacions durant els dies 15, 16 i 17 de juliol fins a 14:00 hores. Els resultats definitius es faran públics el dia 19 de juliol de 2024.
Han de presentar la seua sol·licitud els estudiants que s’hagen presentat a les proves d’accés a la universitat (PAU) de juny o juliol de 2024, estudiantat de cursos anteriors, estudiantat que dispose de titulació universitària, o estudiantat de cicles formatius. Per a l’estudiantat estranger que accedisca a la universitat per alguna de les vies previstes en els articles 9.1.b) i 9.2.b) i c) del Reial decret 412/2014, de 6 de juny, el termini finalitza el dia 9 de juliol a les 14:00 hores.
També participaran en este procés l’alumnat d’altres comunitats autònomes, l’alumnat que s’examina en la UNED, així com els alumnes de cicles formatius de grau superior de la Comunitat Valenciana que es presenten en les seues respectives convocatòries extraordinàries. Si este alumnat no coneix les seues qualificacions dins del termini de preinscripció, es dirigirà directament a les universitats públiques de la Comunitat Valenciana per a sol·licitar plaça quan tinguen les seues qualificacions.
L’alumnat ha d’omplir la seua sol·licitud per mitjà de l’assistent telemàtic allotjat en la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació.
Les proves d’accés a la Universitat en la Comunitat Valenciana, a les quals es presenten 24.244 estudiants, es desenvolupa en la seua convocatòria ordinària el 4, 5 i 6 de juny. Les notes de la PAU es coneixeran a partir del 14 de juny a partir de les 13:00 hores.
Per la seua part, la convocatòria extraordinària serà el 2, 3 i 4 de juliol i es coneixeran les notes el 9 de juliol a les 17:00 hores.
Generalitat Valenciana

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal