Viernes, 5 de julio de 2024 Edición diaria nº 6.300 Año: 18 Noticias: 46.371 Fotografías: 109.408 Comentarios de usuarios: 125.813
EL SEIS DOBLE
martes, 28 de mayo de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Regidoria d’Agricultura, Serveis per a la Ciutat i Plagues
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 La Regidoria d’Agricultura, Serveis per a la Ciutat i Plagues lamenta l’incivisme d’alguns ciutadans

Per fer cas omís al servei gratuït de recollida de trastos que presta l’Ajuntament d’Alzira



.-000143
Esta imatge tan vergonyosa és d'este cap de setmana, en plaça del Respirall d'Alzira. Un sol propietari del carrer Baladre va avisar per a la recollida de 4 manolls i no obstant això, tota la resta ha sigut depositat, sense cap pudor, per altres ciutadans incívics sense avisar i sense mirament ni respecte per la resta de veïns.
Es recorda que l'Ajuntament posa a la disposició dels ciutadans un servei totalment gratuït de recollida de trastos com a electrodomèstics, andròmines velles o mobles. Eixe servei, ARREPLEGUEM!, atén telefònicament de 10 a 14 hores als veïns d'Alzira que volen desfer-se de trastos i altres, perquè els siguen recollits en el lloc més pròxim als seus domicilis i així evitar l'abandó indiscriminat a la nostra ciutat.
És cosa de tots mantindre els espais públics nets i estes conductes no s'han de permetre. Per això, si són testimonis d'estes conductes incíviques, que ens perjudiquen a tots, avisar als Serveis Públics Municipals que incoaran els expedients que corresponguen per a imposar sancions que van des dels 150€ fins als 3.000€.  Fa dos setmanes l’Ajuntament va incoar un expedient sancionador pels mateixos motius amb una proposta de sanció de 1.500€.
Es recorda que segons s'estableix en l'Ordenança Municipal de Neteja Urbana està prohibit buidar, abocar i depositar qualsevol classe de materials residuals tant en la calçada com en les voreres, escocells, solars sense edificar i en la xarxa de clavegueram. Igualment, es prohibeix l'abandó de mobles i trastos en la via pública.
A més estes situacions a més d'indesitjables amb perilloses, perquè poden PROVOCAR INCENDIS, i més en la situació climàtica en què ens trobem, sense pluja i amb altes temperatures.
És necessària la col·laboració de tots per a impedir estes conductes que perjudiquen la imatge de la nostra Ciutat i costa molts diners als ciutadans.
Regidoria d’Agricultura, Serveis per a la Ciutat i Plagues
 
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Jesús - 28/05/2024
Esto es el cuento de nunca acabar. Sanciones duras y la gente aprenderá
Pesadilla - 28/05/2024
La zona VIP de Alzira…….
alziro - 28/05/2024
Lo de "servei gratuït" siempre entrecomillado. Para el contribuyente no es gratis.
pesadilla - 29/05/2024
Alziro, igual que el tren "gratis", becas de comedor "gratis", enseñanza de 0 a 3 años "gratis" (lo que no dicen es que esta enseñanza es para determinadas familias con unos ingresos mínimos), .............. En fin !!!!!!!!!!!!!!!!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal