Domingo, 8 de septiembre de 2024 Edición diaria nº 6.365 Año: 18 Noticias: 46.670 Fotografías: 109.750 Comentarios de usuarios: 126.033
EL SEIS DOBLE
domingo, 26 de mayo de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira celebrarà el pròxim 2 de juny el Dia de la Bici

Amb una convocatòria pública per a recórrer huit quilòmetres per diversos trams de l’Anell Verd en bici



._000641

.-000004
Alzira commemora enguany el Dia de la bici el pròxim diumenge 2 de juny i ho fa amb una convocatòria pública per a recórrer huit quilòmetres per diversos trams de l’Anell verd en bici. En esta ruta pot participar qualsevol persona de qualsevol edat sempre que vaja amb bicicleta.
A les 10 de matí s’iniciarà la ruta des de la plaça Casassús, els xiquets i xiquetes que hi participen hauran d’anar acompanyats per un adult, i cada adult podrà responsabilitzar-se de tres menuts com a màxim. Per tal de participar, cal fer la inscripció prèvia a la web de l’Ajuntament d’Alzira o a través dels qr dels cartells anunciadors, ja que es repartiran aproximadament unes 250 samarretes a partir de les 9.30 com a obsequi a les persones inscrites fins a fi d'existències i talles subjectes a disponibilitat. Recordem que el casc és obligatori per als menors d’edat.
El Dia Mundial de la Bicicleta posa l'atenció sobre els beneficis d'usar la bicicleta, un mitjà de transport simple, assequible, net i ambientalment sostenible. La bicicleta contribuïx a un aire més net i menys congestió i fa que l'educació, l'atenció de la salut i altres servicis socials siguen més accessibles per a les poblacions més vulnerables. Segons l'Organització Mundial de la Salut (OMS), oferir una infraestructura segura per a les activitats físiques, com caminar o caminar amb bicicleta, és el camí per a aconseguir una major equitat en matèria de salut. Per això, l’Ajuntament d’Alzira desenvoluparà esta activitat per l’Anell Verd, perquè es tracta d’una infraestructura segura per a les activitats físiques.
Amb la celebració d’esta jornada organitzada per les regidories de Medi ambient i transició ecològica, Esports i Cultura, es vol reivindicar Alzira com un espai per a les bicis, a més de posar en relleu i promoure l'ús de la bicicleta com a mitjà per a fomentar el desenvolupament sostenible. L’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, entén que l’objectiu d’eta jornada és múltiple: “volem reivindicar l’ús de la bicicleta com un transport sostenible i saludable i el seu ús ens facilita conéixer el nostre espai natural més pròxim, reforçar l'educació dels xiquets i els joves, inclosa l'educació física, promoure la salut, previndre les malalties, fomentar la tolerància, l'enteniment i el respecte i facilitar la inclusió social i la cultura de pau”.
Ajuntament d’Alzira
 
 
 
 
._000905

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Ocio en AlziraActos, espectáculos y actividades
SocialActividadesGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal