Domingo, 8 de septiembre de 2024 Edición diaria nº 6.365 Año: 18 Noticias: 46.670 Fotografías: 109.750 Comentarios de usuarios: 126.033
EL SEIS DOBLE
miércoles, 15 de mayo de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira es mou per Adrián

Un festival benèfic, un concert, una sessió de meditació i una caminada solidària són algunes de les accions convocades per a recaptar fons



._000641
Adrián ha despertat del coma i evoluciona, a  poc a poc, favorablement. A hores d’ara, segons ha informat la portaveu familiar Marta Parada este matí en l’emissora municipal Alzira Ràdio, ja no està intubat tot i que es manté amb una dosi alta d'oxigen que aniran abaixant a poc a poc a mesura que ell reaccione. Hui precisament, la dona, Sofía Parada, té previst reunir-se amb el Consolat Honorari per a preparar la possible tornada a casa, quan els metges ho indiquen.
A hores d’ara, la família porta gastats 70.000 euros més els 30.000 euros de l’assegurança i a més l’hostalatge de la dona, el pare i el sogre, ja que el fill ha tornat a Alzira. Per tant, la família manté obert el compte solidari:  
ES61 0081 0249 290002149823
Les iniciatives solidàries continuen succeint-se a Alzira. Per als pròxims dies, són distintes les opcions per a col·laborar. La primera de les cites serà divendres a la vesprada amb una sessió de meditació a càrrec d’Alzira Medita amb la col·laboració de la Regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament d’Alzira a través de la qual es farà un donatiu de 5 euros per persona participant. Serà este divendres de 18 a 19:30 hores a la Casa de la Cultura.  Divendres a la nit, la Regidoria de Festes i la falla Sant Roc, d’on és faller Adrián Fernández, han organitzat un festival benèfic. Amb el donatiu/entrada de 5€, participes en la rifa de diversos lots d’obsequis de La Fúmiga, Estanc de Benimuslem i Moretó Alzira. Tota la recaptació del concert l’ingressarà íntegrament la Junta Local Fallera d'Alzira
El concert comptarà amb la participació d’una xaranga i diversos DJ de manera solidària com DJ Andrw Musica, DJ Julio Fly, Pau Pardo Celaya, La Jarranga Xaranga i Zona Renacer. A més es disposa de la col·laboració de diverses empreses alzirenyes que van sumant-se. I també de la  Coordinadora de Festes de Barris i Partides d'Alzira. El festival benèfic tindrà lloc divendres 17 de maig a les 23 hores al recinte firal. 
Dissabte, hi haurà un concert solidari. Actuarà  el multiinstrumentista Abraham Cupeiro junt amb la  Societat Musical d'Alzira. L’agrupació musical, amb col·laboració de la Regidoria de Cultura de l’Ajuntament d’Alzira, ha decidit que el concert del  dissabte 18 de maig a les 19:30 hores al Gran Teatre d’Alzira siga a benefici de l’alzireny Adrián Fernández i ha establit una entrada única de 5 euros. Les entrades es podran adquirir en la taquilla del Gran Teatre (el dijous 16 de maig de 19:30 a 21 h, i el mateix dia del concert a partir de les 18:30 h).Tota la recaptació del concert (i els donatius que hi puguen haver) l’ingressarà íntegrament la Federació de Comparses de Moros i Cristians La Vila d’Alzira, en el compte bancari de la família d’Adrián, per a sufragar les despeses hospitalàries ocasionades per la situació d’este.
En l’àmbit esportiu, des de la falla Sant Roc amb la col·laboració del club d’atletisme La Rabosa, l’Ajuntament d’Alzira i diverses empreses s’han organitzat una caminada solidària el pròxim divendres 24 de maig que eixirà a les 20 hores des de la plaça Major de la ciutat. Els dorsals a un preu de 5 euros ja s’han posat a la venda en diversos establiments comercials de la ciutat. 
A més a més cal destacar que entitats com la Federació de Moros i Cristians de la Vila d’Alzira va recaptar 5.100 euros el cap de setmana passat en una rifa solidària mentre que l’AFA i el CEIP Ausiàs March, on estudia el fill d’Adrián, recaptaven dilluns en un mercadet solidari 1610 euros. Estes són algunes de les iniciatives entre les diverses que s’han establit tant per entitats com per particulars. En l’àmbit privat, diverses empreses oferixen serveis amb preu únic a benefici d’Adrián, des de cursos d’ensinistrament d’animals, parcs infantils, etc.
Ajuntament d’Alzira
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneralHumanismo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

JR - 16/05/2024
Todos por la recuperación de Adrián.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal