Lunes, 6 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.240 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.620
EL SEIS DOBLE
miércoles, 24 de abril de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Federació d’Associacions de Veïns d’Alzira contrària a la construcció d’un nou Pont de Xàtiva

Hem d’evitar repetir l’errada de tornar a consentir un nou pont que ens provoca inundacions


._000766

La Federació d’associacions de veïns d’Alzira adverteix de que s’oposarà, amb totes les eines admeses per l’estat de dret, a qualsevol acte administratiu amb càrrec a la partida finalista dels PGE2023: «A la Comunidad Valenciana para la ampliación del Barranco de La Casella para evitar las inundaciones en el casco urbano» que s’aprove amb amb objectiu alié a l’ampliación del Barranco de La Casella.
Lamentablement a les alzirenques ens arriba la informació de que la GV i l’ajuntament no es fiquen d’acord sobre el lloc on fer el nou pont de Xàtiva, ocultant-nos el més important: quina serà l’amplària del pont en funció del lloc on el facen.   Com si l’elecció sobre la futura ubicació no fora conseqüència de l’amplària del barranc en cada lloc concret. Introduir en la motivació de la tria del lloc  objectius diferents a evitar la inundabilitat de la ciutat comptarà amb l’oposició de la FaavvA que els culparà si esgoten el temps per invertir els 5MM.
Des de la FaavvAlzira agrairem que els responsables polítics de l’ajuntament i de la GV, anuncien els metres d’ampliació de l’alternativa que defenen.
Des de la FaavvAlzira compartim el motiu pel què Xavier Machí proposà fer un  pont nou on el barranc és més ample, aigües amunt de l’actual  que, en ser el punt més estret, reté els cabdals i no li cap un pont més llarg per passar sobre un barranc que necessita ampliar-se. Està estudiat i aprovat. És una de les actuacions del pla global de la CHJ. 
Celebrem que la CHJ esmene el projecte del tram baix del barranc, ja que l’ajuntament ha sol·licitat descatalogar-lo, i l’animem la CHJ  a aconseguir que  GVA Carreteres redissenye l’enllaç de la CV-50 amb l’avinguda de Carcaixent, per tal de guanyar l’espai necessari per evitar les inundacions, pressionant-la per eliminar l’actual pont.  
La xarxa de carreteres de la GV condueix el trànsit entre la Ribera i La Costera per la CV-41 evitant que travesse les poblacions de Xàtiva, Manuel, La Pobla Llarga, Carcaixent i Alzira. En l’actualitat el tram entre Carcaixent i Alzira transcorre per la biela d’interconnexió coneguda per avinguda de La Ribera, abans CV-572. 
Hem d’evitar repetir l’errada de tornar a consentir un nou pont pensat per al trànsit, oblidant el motiu de que, tenint-ne ja un, que ens provoca inundacions, n’hem de fer altre és per evitar-les.
 
FaavvAlzira


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Urbanismo, Infraestructuras y Vivienda

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal