Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.923 Fotografías: 108.913 Comentarios de usuarios: 125.595
EL SEIS DOBLE
martes, 2 de abril de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Policia Local d'Alzira va detindre, el passat divendres, un presumpte lladre dins d'un domicili

El detingut va entrar pel mètode del "resbalón" i va intentar amagar-se dels agents a la terrassa de dalt


 

 ._000905
La Policia Local d'Alzira va detindre el passat divendres el presumpte lladre a un domicili. El detingut va entrar pel mètode del "resbalón" i va intentar amagar-se dels agents a la terrassa de dalt.
Durant la processó del Divendres Sant en la Central de Policia Local es va rebre una alerta sobre un robatori en domicili en els voltants de la parròquia de la Verge del Lluch, segurament aprofitant que el veïnat es trobava pendent de l’acte festiu. 
Immediatament, diverses patrulles de la Policia Local acudiren fins a l’habitatge, que estava tancat en eixe moment. Després de localitzar la propietària i accedir a l’interior, s’adonaren que estava regirat i, amb diversos calaixos oberts.
Veient que la porta de la terrassa es trobava oberta, els agents van registrar la mateixa i les confrontants, i localitzaren  un individu acatxat que portava una motxilla amb diversos objectes La propietària de l’immoble  els va reconèixer com a seus l’individu va ser detingut  i va passar a disposició judicial. 
Les indagacions realitzades per la policia local conclouen que com la porta de l'entrada no presentava signes d’haver sigut forçada, es presumix que va entrar pel mètode del "resbalón", que consistix a introduir una làmina o targeta entre el marc de la porta i el pany.  Per això, la Policia Local recomana tancar la porta amb clau en tot moment. 
Ajuntament d’Alzira
 
 

 

 

._000647VID

 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialSucesos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal