Jueves, 2 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.236 Año: 18 Noticias: 45.948 Fotografías: 108.939 Comentarios de usuarios: 125.612
EL SEIS DOBLE
domingo, 31 de marzo de 2024
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 Intensa activitat als Centres de Convivència per a persones majors d’Alzira

Centres de barri que pretenen donar respostes i alternatives al fenomen de l'envelliment


._000864

Les persones majors que acudixen als Centres de Convivència Municipals (CCM) per a Persones Majors, han viscut uns dies intensos arran les activitats celebrades al voltant dels drets de les dones en la commemoració del 8 de març i la celebració d’un nou Encontre Intergeneracional.  Centres de barri que pretenen donar respostes i alternatives al fenomen de l'envelliment. 

 

Encontre Intergeneracional
L’encontre Intergeneracional celebrat el passat 21 de març  es va convertir en un espai de trobada entre el col·lectiu de persones majors de l’Antonia Cerdà, i el grup de xiquets i xiquetes que participen en el taller de reforç escolar i lúdic que es realitza en Centre de Participació Ciutadana, CPC. 
L’objectiu d’este Encontre que va reunir al voltant de trenta persones, entre escolars i majors, era propiciar el diàleg i intercanvi d’experiències des de el vessant lúdica entre els dos col·lectius, en definitiva trobar el lloc, on tots dos es deixen empremta i eliminar estereotips respecte a l'edat.
Els Centres de Convivència “Antonia Cerdà” i “Pedro García” són un servei d'atenció a les persones majors  i s’inscriuen en el context  dels programes d'atenció i participació a persones majors de la Regidoria de Serveis Socials, Igualtat, Polítiques Inclusives i Vivenda.
A banda d’este encontre, els Centres de Convivència Municipals per a Persones Majors, duen a terme distintes activitats com gimnàstica, manualitats i memorització que es duen a terme als centres ANTONIA CERDÀ del Carrer Trafalgar, 36  i PEDRO GARCÍA en l’Av/ Del Parc, 15. 
Amb totes estes activitats, segons explica la regidora de Serveis Socials, Amèlia Blanquer, ”es pretén potenciar la vida activa de les persones majors i dotar-los de tots els recursos necessaris perquè continuen formant part de la societat de ple dret i evitant els estereotips que marca l’edat.”
Ajuntament d’Alzira


 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneralSalud, Sanidad

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal