Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.591
EL SEIS DOBLE
miércoles, 13 de marzo de 2024
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 SOM FOC...
Zaira Cano i Anna Albelda, Falleres Majors d'Alzira 2024, han disfrutat de la primera mascletà

Nadal Martí ha obert de forma atronadora la primera de les set mascletades preparades fins al dia 19


 

    

._000928
     
 

._000936
 
Zaira Cano i Anna Albelda Falleres, Majors d'Alzira 2024, han sigut les protagonistes de la primera mascletà de la setmana fallera. Amb els seu crit, “Senyor pirotècnic, pot començar la mascletá” el nombros públic que rodajava la Plaça del Regne ha començat el compte enrere per al quatre dies d’intensa festa que es viuran a la capital de la Ribera Alta.
“La maquinaria festera i organitzativa per part de l’Ajuntament està ja en marxa per a que no falle absolutament res i siguen unes Falles per a recordar”, ha indicat l’alcalde d’Alzira Alfons Domínguez.
Enguany, se celebraran un total de set mascletaes entre el 13 i el 19 de març, totes elles a la plaça del Regne a les 14 hores, i dos nits del foc  que dispararan Pirotècnia Crespo, la nit del diumenge 17 de març, i la pirotècnia Nadal Martí el dilluns 18. 
La primera mascletà de hui, disparada per pirotècnia Nadal Martí, ha sigut tot un èxit d’afluència de públic. Demà, 14 de març, serà el torn de  Pirotècnia Valenciana; la pirotècnia alzirenya Crespo dispararà el divendres 15, mentre que el dissabte gaudirem de nou de Pirotècnia Valenciana. 
El diumenge  17 de març, Pirotècnia Crespo farà de nou la disparada, i el dilluns dia 18, Pirotècnia Nadal Martí omplirà de nou la plaça del Regne de soroll abans de l’Ofrena. Per últim, el dia 19 de març serà el torn de nou per a Nadal Martí.
El comerç d’Alzira també ha estat present en esta primera mascletà, on les firmes Flex Concep Alzira i Centre Òptic Gilmòptics, han organitzat un escenari al qual han convidat a molts membres del gremi comercial alzireny a disfrutar de la primera de les set mascletaes programades.
E6D
  
  AL LLARG DE L'ANY ESTÀ ENCESA LA TRACA INFORMATIVA EN EL SEIS DOBLE
 

 

GRÀCIES A TOTS ELS PATROCINADORS D’ESTA SECCIÓ 
 
 
            
 
            
 
            
 
             

 

 

 

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SeccionesSom Foc

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal