Martes, 30 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.234 Año: 18 Noticias: 45.934 Fotografías: 108.924 Comentarios de usuarios: 125.599
EL SEIS DOBLE
viernes, 29 de diciembre de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L’Ajuntament d’Alzira està preparat per activar l’acolliment a persones sense llar per possibles baixes temperatures

Un punt de pernoctació per a transeünts estarà ubicat al carrer Salineries, 2 baix


._000606 
.-000132
La vicepresidència segona i conselleria de Serveis Socials, Igualtat i Vivenda de la Generalitat Valenciana ha enviat la documentació del Protocol de l’Operació Fred 2023/2024, on s’estableixen les intervencions a realitzar amb les persones sense llar en la Comunitat Valenciana en moments on les condicions meteorològiques són adverses.
 
La tasca de l’Ajuntament és establir espais d'allotjament alternatiu puntuals i dur a terme les actuacions oportunes per a atendre a les persones sense llar considerant la seua especial vulnerabilitat i vetlant perquè totes les persones tinguen cobertes les seues necessitats bàsiques.
Inclusives i Habitatge s’està coordinant el protocol en l’àmbit municipal. Es compta amb la implicació de la Policia Local i la col·laboració de Creu Roja d’Alzira.
La primera decisió és habilitar un punt de pernoctació per a transeünts que estarà ubicat al carrer Salineries, 2- baix. Este punt estarà disponible en els períodes que el protocol estiga activat.
 
Així, segons la documentació esmentada, en el moment de recepció de l’avís especial d’alerta per baixes temperatures emés pel Centre de Coordinació d’Emergències de la Generalitat, s’activaran els dispositius locals, que permeten l’acolliment a les persones en situació de sense llar on puguen rebre elements d’abric, alimentació, allotjament i acompanyament social.
Per tant, en el moment que la Generalitat Valenciana el protocol s’active es donarà informació de la manera de contactar, els horaris i tots els termes en què este s’aplicarà.
Ajuntament d’Alzira
 

 
 

.-000295VID

 

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHumanismoServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal