Martes, 30 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.234 Año: 18 Noticias: 45.934 Fotografías: 108.924 Comentarios de usuarios: 125.599
EL SEIS DOBLE
lunes, 4 de diciembre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto de Pixabay lliure de drets d'autor
Ver imágenes de esta noticia
1

 Nova campanya de reciclatge de vidre en bars i restaurants d’Alzira

‘L'èxit d'esta iniciativa només serà possible si assumim que la neteja de la ciutat és tasca de tots’



._000743
La Regidoria d'Agricultura i Serveis per a la Ciutat de l'Ajuntament d'Alzira, iniciarà una campanya per a afavorir la recollida selectiva monomaterial de residus d'envasos de vidre en els establiments de restauració de la ciutat.
 
D'acord amb la Llei 5/2022, de 29 de novembre, de residus i sòls contaminats per al foment de l'economia circular en la Comunitat Valenciana, i conforme al que s'estableix en el Pla Integral de Residus de la Comunitat Valenciana, la separació en origen i recollida selectiva dels residus d'envasos de vidre és obligatòria des de l'1 de gener de 2021. 
 
Per això, en breu els establiments de restauració d'Alzira, bars, restaurants i similars, rebran una carta informativa de la campanya i la visita de professionals per a comunicar els detalls d’esta iniciativa en la qual, si fora necessari, se li facilitaran els mitjans suficients per a la separació en origen i el reciclatge d'estos residus, sense cap cost per a l'establiment.  “L'èxit d'esta iniciativa només serà possible si assumim que la neteja de la ciutat és tasca de tots”, ha assegurat el regidor de Serveis per a la Ciutat, Enrique Montalvá. “A més –apunta- hem de conscienciar-nos que és deure de tots conservar nets els nostres espais públics i per a això és necessari col·laboració en la recollida selectiva de residus d'envasos de vidre en el municipi.”.
 
En el contenidor verd només es depositen envasos de vidre com són les botelles, pots i flascons. Respecte a altres objectes de cristall com les copes, gots o vaixella de porcellana i ceràmica es depositen en la fracció resta, ja que la seua composició és diferent i perjudiquen el procés de reciclatge i fabricació de nous envasos de vidre.
Ajuntament d’Alzira  
 

._000905

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal