Martes, 30 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.234 Año: 18 Noticias: 45.934 Fotografías: 108.924 Comentarios de usuarios: 125.599
EL SEIS DOBLE
jueves, 23 de noviembre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Policia Local d'Alzira multa a quasi 100 usuaris de patinets elèctrics

La setmana passada es van confiscar tres vehicles de mobilitat personal


 

._000864

 
La Policia Local d'Alzira fa un balanç anual dem de vora 100 patinets elèctrics multats en el que va de 2023.
Enguany s'han denunciat a 94 usuaris de vehicles de mobilitat personal (VMP), coneguts habitualment com a patinets elèctrics. Si continua la tendència actual, és molt probable que se supere el centenar de casos abans de final d'any.
Només durant la setmana passada, ja es van confiscar tres patinets;  un per alcoholèmia positiva en donar-li l'alt per circular per la vorera i els altres dos per tindre característiques incompatibles per a ser VMP, per la qual cosa també poden enfrontar-se a un delicte contra la seguretat viària en el cas de no tindre permís de conduir.
Les infraccions, denunciades conforme al Reglament General de Circulació, són d'allò més variades, a més de les habituals com són, circular per voreres o no obeir els senyals o semàfors, també són freqüents transportar a més d'una persona, l'ús del mòbil, l'ús d'auriculars, i fins i tot conduir sota els efectes de l'alcohol o les drogues. També es denuncia per conduir sense tindre l'edat reglamentària de 14 anys complits, conforme a l'ordenança municipal. La quantia de les multes oscil·la entre 80 i 500 euros, fins i tot de 1.000 euros en cas d'alcoholèmia o drogues.
La Regidor de Seguretat, Gemma Alós ha manifestat que " l’objectiu de les multes sempre és corregir estes actituds incíviques. No podem passar per alt que estos vehicles a més de ser potencialment perillosos per als vianants i els seus usuaris són especialment vulnerables en els accidents amb altres vehicles. Els patinets estan cada vegada més presents als nostres carrers i per això és més necessari i obligatori complir les normes i anar amb molt de compte amb la resta de vianants".
Ajuntament d’Alzira
 

  

._000905

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Viejo - 23/11/2023
¡¡ESTAMOS SALVADOS!! El cuerpo policial al mando de la intrépida concejala han conseguido por sus propios medios y tras innegables esfuerzos, multar a dos "patineteros" a la semana; todos ellos han sido propuestos a la medalla del mérito al patinete revoltoso por el EXCMO alcalde de la localidad.
¡¡UFFF... VAYA TROPA!!

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal