Martes, 30 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.234 Año: 18 Noticias: 45.930 Fotografías: 108.920 Comentarios de usuarios: 125.598
EL SEIS DOBLE
lunes, 13 de noviembre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 L’Ajuntament d’Alzira instal·la un hidrant per als bombers en l’entrada de la Murta

La Diputació de València, amb el Pla REACCIONA, finança esta mesura per a gestionar i previndre incendis forestals


 
._000930
L’Àrea de Medi Ambient i Transició Ecològica de l’Ajuntament d’Alzira ha acabat les obres d’instal·lar un hidrant per als servicis d’extinció d’incendis a la porta del paratge natural municipal de la Murta. 
L’actuació s’ha pogut dur a terme gràcies al finançament de la línia de subvencions REACCIONA en gestió forestal i prevenció d’incendis forestals de la Diputació de València.
Amb l’hidrant instal·lat es podran carregar les autobombes en la mateixa porta del paratge en un temps estimat de deu minuts, cosa que minimitza el temps de reacció en l’extinció i agilitza la recàrrega dels camions de bombers en un punt clau per a defendre el paratge.
L’alcalde d’Alzira, Alfons Domínguez, responsable de l’àrea de Medi Ambient i Transició Ecològica, s’ha mostrat satisfet amb el resultat de l’actuació, ja que considera que, mitjançant la coordinació dels recursos de la Diputació de València i de l’Ajuntament, s’ha pogut materialitzar una infraestructura clau per a l’extinció d’incendis en la Murta, tot i això ha manifestat que «després d’haver estat a les portes de perdre el nostre estimat paratge de la Murta en l’incendi forestal de l’abril passat, hem aprés on es troben els punts dèbils i què és el que s’ha de millorar, i este hidrant junt amb la bassa del Racó de les Vinyes faran que la reacció dels mitjans d’extinció siga molt ràpida i eficaç, fet fonamental que va fer que la Murta es lliurara de les flames la primavera passada. Es tracta d’una infraestructura molt necessària per als cossos d’emergències i de seguretat del municipi i que, de més a més, històricament l’han demanada els col·lectius ecologistes i socials vinculats al paratge».
El treball no queda ací i amb les diverses ajudes que s’han rebut de les administracions superiors i del mateix pressupost municipal, Alzira continuarà en breu diferents accions de millora forestal i de prevenció d’incendis al terme municipal.
Ajuntament d’Alzira

 


  

._000905
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Medioambiente y Naturaleza
SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal