Martes, 30 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.234 Año: 18 Noticias: 45.934 Fotografías: 108.924 Comentarios de usuarios: 125.599
EL SEIS DOBLE
jueves, 19 de octubre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira ha millorat les instal·lacions escolars al llarg de les passades vacances d’estiu

‘Les actuacions excediren, en alguns casos, les obligacions de manteniment de l’Ajuntament, però són necessàries’


 
._000927
Des de la Regidoria d’Obres i Infraestructures Públiques s’han executat diferents actuacions als centres escolars d’Alzira. Aprofitant les vacacions d’estiu de l’alumnat, des de principis de juliol fins al començament del curs escolar s’han fet diverses obres que tenen com a finalitat mantindre, millorar i conservar les instal·lacions escolars.
Entre els treballs fets, destaca a l’escola Pintor Teodoro Andreu la reforma de banys d’alumnes i professorat a la planta baixa, i la instal·lació d’aigües potables als banys de la planta alta. S’han reparat rajols de l’escala, la tanca dels jocs infantils i s’han substituït les portes exteriors de les bombes d’aigües potables. A més s’han refet les juntes de dilatació en corredors interiors de l’escola, i s’ha condicionat l’arener.
En l’escola Lluís Vives s’han reformat els banys de l’alumnat d’Infantil, s’han reparat les fugues en les instal·lacions d’abastiment d’aigües generals dels edificis. Al pati s’han reparat els forats i s’ha condicionat l’arener, i també s’han netejat les cobertes del gimnàs.
Al centre Ausiàs March s’han canviat les reixes del pavelló d’Infantil, preparades amb eixides en cas d’evacuació d’emergència. S’ha reparat i substituït l’enrajolat en mal estat i s’ha condicionat el pati en reparar els forats que hi havia. També s’han pintat els desperfectes ocasionats en instal·lar els nous ventiladors, s’ha netejat la coberta del gimnàs i s’ha condicionat l’arener.
En l’escola García Lorca s’ha millorat la canalització i els baixants dels terrats amb accés, totalment nous. S’han reparat i impermeabilitzat els terrats i s’han netejat les cobertes de la cuina.
Els treballs fets a l’Alborxí han sigut la reforma de banys de l’alumnat a la primera planta, la reparació de les baranes en accés i les fugues d’aigua a la cuina. També s’han condicionat els areners.
A l’escola Gloria Fuertes s’han fabricat sis tancaments especials de grans dimensions per a substituir els defectuosos de les aules d’Infantil. I a l’escola Vall de la Casella s’ha reparat el paviment exterior dels patis.
Al centre Carmen Picó s’han reparat els banys i els desperfectes del pati. També s’ha millorat l’estat del cautxú de parc infantil, s’han reparat les persianes i també la pista esportiva exterior.
En el Tirant lo Blanc s’ha canviat la porta d’eixida del menjador al pati, s’ha condicionat l’arener, s’han reparat les arquetes soltes del pati, el paviment i els desperfectes en la cornisa exterior.
Finalment, al Blasco Ibáñez s’han col·locat escaires decoratius per a reforçar les canaletes de les cobertes, s’han reparat tendal i rajols, i també els desperfectes de la cornisa exterior i els descantells en el material de revestiment dels tancaments que donen al pati interior.
El regidor d’Obres i Infraestructures Públiques, Vicent de la Concepción, ha destacat que «les actuacions excediren, en alguns casos, les obligacions de manteniment de l’Ajuntament, però són necessàries per a mantindre i reparar anualment els centres educatius i millorar així el dia a dia de l’alumnat». 
Ajuntament d’Alzira

  

._000905

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 19/10/2023
"Les actuacions excediren, en alguns casos, les obligacions de manteniment de l’Ajuntament [...]".
A ver de la Concepción... si el Ayuntamiento ha reparado algo que no le tocaba imagino que pasará la factura a quien corresponda, ¿no? Aunque ahora como habéis aprobado pegar un pequeño sablazo con subida del IBI tendréis más pasta y dispararéis con pólvora del Rey.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal