Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
martes, 10 de octubre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: Diputació de València
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Diputació de València reprendrà la formació contra la violència de gènere a les comarques

La vicepresidenta primera i responsable d'Igualtat avança que el projecte iniciat per la corporació en 2015 amb les policies locals s'ampliarà a les Forces de Seguretat de l'Estat, agents socials i punts d’encontre familiar



._000853 

._000581
La vicepresidenta primera i responsable d'Igualtat de la Diputació de València, Natalia Enguix, ha anunciat que la corporació reprendrà a les comarques la formació contra la violència de gènere que es va iniciar en 2015 durant la presidència de Jorge Rodríguez, destinada en un principi a les policies locals dels municipis valencians. Enguix ha insistit en “la importància de formar a tots els agents implicats per a evitar la revictimització i, sobretot, per a salvar vides”, i ha avançat que la Diputació “ampliarà este procés formatiu a les Forces i Cossos de Seguretat de l'Estat, les Oficines d'Atenció a les Víctimes, els serveis socials municipals, el personal dels jutjats i sanitari, col·legis d'advocats i punts d’encontre familiar”.
 
En este sentit, la vicepresidenta primera apunta la “transcendència d'eixa resposta que han de donar a les víctimes tots els agents socials implicats en l'atenció a les dones contra les quals s'exerceix la violència i els seus fills i filles”. Natalia Enguix ha realitzat l’anunci després de la reunió de la Comissió Provincial contra la Violència de Gènere que ha tingut lloc a la Ciutat de la Justícia, en la qual ha participat en representació de la Diputació de València.
 
En la comissió, constituïda pel Consell General del Poder Judicial i presidida per la màxima responsable de l'Audiència Provincial, Esther Rojo, estan representades la Generalitat, la Diputació, l'Ajuntament de València, la Fiscalia, el Col·legi d'Advocats, la Delegació del Govern i els jutjats de la província, entre altres institucions que treballen conjuntament i de manera coordinada en la lluita per a combatre la violència contra les dones.
 
Natalia Enguix ha informat també de la trobada que mantindrà dimarts que ve amb més de mig centenar d'associacions de dones de la província, amb l'objectiu de fer balanç del treball realitzat fins al moment per la Xarxa de Municipis Protegits contra la Violència de Gènere de la Diputació, exposar el pla de treball de l'àrea provincial d'Igualtat per als pròxims quatre anys i escoltar les propostes de millora dels col·lectius que participaran en la reunió.
Diputació de València
 

 

._000905

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal