Domingo, 28 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.232 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.591
EL SEIS DOBLE
domingo, 1 de octubre de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Turisme posa en marxa esta tardor una campanya digital per a promocionar la Comunitat Valenciana

‘El destí de la teua escapada’ és el lema triat per a promocionar-se com a destinació turística per als ponts de l’últim trimestre de l’any



.-000331
La Generalitat, a través de Turisme, posa en marxa una nova campanya digital per a promocionar la Comunitat Valenciana esta tardor sota el lema ‘El destí de la teua escapada’, i aprofitar així les oportunitats que brinden els pròxims ponts festius per a fomentar l’arribada de visitants.
La consellera d’Innovació, Indústria, Comerç i Turisme, Nuria Montes, ha assenyalat que “l’objectiu és dinamitzar el turisme autonòmic i nacional en temporada baixa, però amb temperatures idònies per a conéixer la Comunitat Valenciana”; una destinació que, segons ha manifestat Montes, “és capaç d’atraure públics diferenciats a la recerca d’experiències variades, i es convertix en el lloc on tot ocorre, en un escenari de gaudi actiu”.
La titular de Turisme ha insistit que, “a través d’esta campanya, desplegarem tot el nostre potencial d’abast en mitjans digitals per a mostrar la gran oferta de plans, activitats i paisatges per als ponts i els festius d’octubre, novembre i desembre”. “El nostre propòsit és aconseguir, o fins i tot superar, les visites nacionals de la tardor passada”, hi ha afegit Montes.
Cal destacar que en l’últim trimestre de 2022 la Comunitat Valenciana va rebre més de 2,8 milions de turistes nacionals, procedents, la majoria, de la mateixa Comunitat (1,5 milions), seguida de Madrid (318.000), Catalunya (236.000) i Múrcia (169.000).
Esta promoció en suports digitals compta amb una estratègia centrada tant en municipis de Castelló, València i Alacant, com en la varietat d’experiències i plans recollits en l’agenda del seu portal web. Esta agenda, a més, es treballarà posant especial èmfasi en estos períodes.
 
Una campanya amb el focus en la vertebració del territori
Per a posar en marxa esta estratègia s’establiran a escala visual en tot l’ecosistema digital una sèrie de recursos que respectaran la vertebració del territori, amb presència de les tres províncies i de les zones d’interior i de costa.
Recollint eixe equilibri, per al portal es prepararan tres continguts que aporten inspiració i molts plans i activitats per a cadascun dels tres ponts, que seran compartits en la secció ‘Ací i ara’ a través dels corresponents bàners. Mentrestant, en el videoblog Mediterrani en Acció, es proposaran nous continguts amb propostes variades com ara visites a museus, gastronomia típica, rutes i paratges naturals.
En xarxes socials es difondran itineraris, destinacions, experiències, receptes típiques… Tot això amb la freqüència necessària per a aconseguir un gran abast i acompanyat de l’etiqueta #ElDestinoDeTuEscapada. També s’hi inclourà un recordatori per a la descàrrega de l’app Kiosco Comunitat Valenciana, amb la finalitat d’ajudar a planificar estes escapades.
Així mateix, es prepararan newsletters o butlletins, un per pont, per als mercats nacional i autonòmic, a més de diverses accions en xarxes socials viatgeres i de publicitat digital. Amb tot això es pretén animar la mobilitat entre províncies i la visita des d’altres regions del país per part de perfils de viatgers realment variats.
Generalitat Valenciana
 
 

._000905

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialGeneral

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal