Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
viernes, 22 de septiembre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’alumnat del CEIP Ausiàs March a Alzira compta des de hui amb una entrada segura, sense trànsit

L’Ajuntament ha presenta iniciatives per a consolidar la mobilitat sostenible a Alzira


._000893
._000895
El 22 de setembre se celebra el dia de la mobilitat, i l’Ajuntament s’ha sumat a la iniciativa “Hui descansa el cotxe”, per això al llarg del dia, la ciutadania pot fer ús del bus municipal de minera gratuïta. En este context, l’alcalde d’Alzira i regidor de Medi ambient i Transició Ecològica, Alfons Domínguez junt a la regidora d’Educació, Virtuts Piera i membres de la comunitat educativa del CEIP Ausiàs March, han presidit hui el condicionament del carrer Concepción Arenal com a ruta escolar segura. 
 

 
L’alcalde ha visitat a l’alumnat del centre, que es trobava en una activitat especial amb motiu del nou accés a la seua escola i ha parlat de la importància de connectar els espais, iniciativa que ha descrit com “un primer pas dels molts que hem de fer en este sentit”.
 
Es tracta d’una reivindicació històrica del centre que hui es tancava al trànsit i l’aparcament en el tram del carrer Concepción Arenal, mitjançant la col·locació de jardineres i bancs enfront de la porta que faciliten l’espera dels familiars. En una segona fase s’ampliaran les actuacions amb la presentació d’una plataforma única que connecte d’una manera més integrada escola i parc.
 
Com han descrit des de la direcció del centre i des de l’Associació de Familiars de l’Alumnat, la seua presidenta, Celia Espinosa ha descrit la mesura  com “una bona notícia que facilita que els nostres menuts i menudes puguen transitar de manera més segura, i des de l’AFA ja estem plantejant activitats conjuntes”
 
Per la seua part, la directora del CEIP Ausiàs March, Maria Ramírez ha explicat que “estem s’aconseguint ampliar la capacitat del pati del centre i l’espai per a les activitats i jocs” Ha recordat que l’any passat ja es va fer un exitós assaig de dues setmanes de tancament. “A més, ha afegit, la idea és posar aparcaments de bicis i patinets dins de l’escola, per a fomentar que puguen vindre sense cotxe”.
 
Des de la regidoria d’educació, Virtuts Piera, s’ha mostrat molt contenta de donar este espai als xiquets i xiquetes i ha comentat que l’objectiu és continuar treballant en noves escoles i fins i tot anar a més amb l’establiment de rutes escolars segures.
 
L’alcalde ha insistit en altres iniciatives que marquen els objectius de la legislatura entre els que se troben l’assossegament del trànsit i fer un urbanisme amable amb les persones, amb projectes com la continuïtat d’Hort dels Frares, Camí Nou, o el plantejament de nous carrers amb plataforma única a altres zones de la ciutat, fora del centre. “Fer carrers més tranquils on la gent pot passejar de manera més relaxada, d’eixa forma el comerç es veu beneficiat i s’anima a comprar. Cal estudiar noves propostes a la zona de Pere Crespí o a la plaça del Regne, on la idea és continuar amb una plataforma única, amb millor accés a la plaça però mantenint circulació” ha matissat l’alcalde.
Ajuntament d’Alzira
 

._000905



El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación
SocialServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal