Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
lunes, 11 de septiembre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Comença el curs en els col·legis d’Alzira amb normalitat

Enguany s’han d’habilitat dos aules més al CEIP García Lorca



._000885
Els centres escolars alzirenys han obert les portes hui de matí amb normalitat. El curs que ara comença destaca pel creixement important en la quantitat de matrícules rebudes per als centres educatius d’Alzira. 
 
L’alcalde, Alfons Domínguez, i la regidora d’Educació, Virtuts Piera, junt amb companyes i companys de la corporació –Enrique Montalvá, Israel Pérez, Amèlia Blanquer, Andrés Gomis, Lara Ferrer i Mar Chordá–, han visitat hui les escoles Ausiàs March, Alborxí, Gloria Fuertes, Lluís Vives, Pintor Andreu, Tirant lo Blanc, Vall de la Casella, La Purísima i Xúquer CE i els instituts José María Parra, Rei en Jaume i La Murta. «Pràcticament tots els centres educatius i nivells estan plens, tendència que continua del curs 21-22, quan ja vam incorporar vora quatre-cents alumnes al llarg del curs. L’educació és un dels eixos principals del govern d’Alzira, per això considerem que una educació de qualitat es garantix amb recursos i places suficients», ha declarat l’alcalde. 
 
En les visites han mantingut reunions breus amb els equips directius i docents per tal de fer-los arribar el suport i tractar qualsevol eventualitat que puga sorgir en el començament de curs. S’ha de ressaltar que no hi ha hagut cap incidència al llarg del matí i que el primer dia ha transcorregut amb normalitat.
 
El que més destaca del curs 23-24 és l’increment notable de matrícules en comparació als anteriors, fet que ha ocasionat que s’habiliten dos aules de segon i quart de Primària al CEIP García Lorca. En total, el departament d’Educació ha rebut 324 sol·licituds de canvi o nova escolarització des que van acabar els processos d’escolarització de la Conselleria al juny. Eixes sol·licituds ja les han gestionades el departament d’Educació i els centres educatius. S’ha de posar en relleu que el curs s’inicia sense vacants als centres d’Alzira; més de 7.400 estudiants, entre els centres públics i privats-concertats, comencen l’activitat escolar a Alzira. 
 
La regidora d’Educació, Virtuts Piera, ha explicat que enguany l’Ajuntament oferix de nou una gran quantitat d’activitats educatives complementàries fora i dins de l’aula que sumen per a l’aprenentatge al llarg de la vida, base del projecte d’Alzira com a ciutat educadora. De més a més, la regidora ha declarat que «un dels objectius principals és tindre tots els centres educatius en condicions adequades, on tota la comunitat educativa es trobe a gust i amb ganes d’anar cada dia a la faena. Cosa que repercutirà en el benestar i l’aprenentatge de la nostra xicalla i de la nostra joventut».
Ajuntament d’Alzira
 
 
._000905
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Educación y Formación

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ciudadane - 11/09/2023
De normalidad nada, en Alzira además de centros ordinarios, también hay un Centro de educación especial, pues bien,ha pasado algo parecido a Torrent, la mayoría de las rutas han venido con un retraso de más de media hora e incluso algunas ni han aparecido.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal