Domingo, 28 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.232 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
martes, 12 de septiembre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: Associació Cultural La Tarumba
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’Escola de Teatre Tarumba Jove representarà al Gran Teatre el seu premiat espectacle ‘Popurrí Farsántico’

Este próxim divendres emmarcat dins de la programació del Dia Mundial de l’Alzheimer


._000864

L’Escola de Teatre Tarumba Jove col·labora de manera altruista amb “l’Associació Familiars Alheimer Alzira” en els actes programats per a commemorar el dia mundial Alzheimer 2023. Representarà el seu últim espectacle, Popurrí farsántico, divendres 15 de setembre en el Gran Teatre d'Alzira a les 20.30 h. El preu de l'entrada és de 5 €, i la recaptació servirà per a ajudar AFA Alzira en la seua magnífica labor d'atenció a les persones amb aquesta malaltia. L’obra, original de José Antonio Martínez, es va estrenar el 31 de març en el Gran Teatre. 700 alumnes al matí i 250 espectadors a la vesprada van gaudir d'aquest espectacle jove, dinàmic, molt teatral i expressiu, satíric, surrealista de vegades, fresc, àgil i variat. 
 
Caricaturitza costums i defectes molt actuals: la consideració exagerada i l'excessiva valoració dels nostres mòbils, la manipulació de la informació que es realitza en les xarxes socials, el tractament inhumà d'alguns programes de televisió, el desencert en alguns objectius de l'educació, el fanatisme en el futbol infantil, la vehemència amb la qual ens il•lusionem amb la pràctica esportiva i que poc ens dura a causa de la nostra escassa força de voluntat, la dubtosa mala sort, l'egoisme extrem dels fills…
 
Al maig va aconseguir el prestigiós Premi “Buero” de Teatre Jove de la Comunitat Valenciana en la seua 20a edició, sent l'únic grup guardonat de les tres províncies que la componen, tant en categoria escolar com no escolar.
 
Ha participat també amb gran èxit en la Trobada de Teatre Jove celebrada a València a finals d'abril i ha sigut seleccionat per a integrar el cartell de la mostra de teatre jove “Tienes mucho teatro”, d'Alacant.
 
Popurrí farsántico és una producció de l'Associació Cultural La Tarumba i la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Alzira. Serà l'última oportunitat de gaudir d'aquesta obra singular amb els seus joves actors i actrius, convertits en comediants bromistes, astuts, enredadors…, una mescla de pallassos, actors ambulants, bufons i de tots aquells còmics que han fundat el seu art en la crítica i en la rebel·lia contra el poder i contra l'estupidesa dels éssers humans. I com ells, en relació directa amb el públic, al qual interpel·len i es dirigixen contínuament.
 
Al definitiu argument de ser l'última vegada que es puga veure aquest espectacle a Alzira, se suma un altre molt més important: col·laborar amb una associació tan necessària i beneficiosa per a la societat com és “l’Associació Familiars Alheimer Alzira”.
 
Associació Cultural La Tarumba
  
 
 

.-000049VID

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaTeatro
SocialColectivos y AgrupacionesGeneralHumanismo

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal