Martes, 30 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.234 Año: 18 Noticias: 45.934 Fotografías: 108.924 Comentarios de usuarios: 125.599
EL SEIS DOBLE
lunes, 11 de septiembre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: Ajuntament d'Alzira
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Alzira continua millorant els camins rurals del terme

Amb les faenes d’asfaltatge del camí de la Travessa de la Murta i de l’adequació del Barranc de la Casella


 

.-000130
 .-000143
Fa uns dies es va dur a terme les faenes d’asfaltatge del camí de la Travessa de la Murta fins a l’altura del camí de l’Ombria. 
Des de les 7 del i fins a les 6 de la vesprada, els operaris van treballar en eixe camí, on en total s’han asfaltat 250 metres lineals de via, que quedaran completament acabats.
Recordem que amb esta actuació s’aconseguix recuperar l’ample de via total, que fins ara estava estretit de manera que el trànsit era més complicat per als usuaris.
D’altra banda, també es va tindre que tallar  el camí del Barranc de la Casella, al llarg dels dies 7 i 8 de setembre, ja que es van arreglar els desperfectes ocasionats per les darreres pluges. Recordem que l’Ajuntament d’Alzira està obligat a reparar eixe camí únicament amb els materials que hi ha en el mateix barranc, com es va dictar per sentència judicial. 
El regidor responsable de l’àrea d’Agricultura, Enrique Montalvá, ha agraït als usuaris del camí la col·laboració per a buscar altres vies alternatives per tal de facilitar els treballs de millora dels camins.
 
Ajuntament d’Alzira
 

._000912

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialServicios Públicos

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Bdo - 11/09/2023
Montalvá eres molt gran.
PEPE - 11/09/2023
Veges a vore si cuan torne a ploure passes per el forn de carrascosa. En els treballs de les rotondes s'ha canalit-zat l'aigua de tal manera que ara ens ofeguem on abans no teniem gens d'aigua.
també es cert que ha ploguet molt, pero del forn de carrascosa cap a benicull va ser una botgeria els barrancs a gom a gom y aigua que caia per on mai a caigut....
Toni - 12/09/2023
Y els barrancs que, si an netejat soles lo que se veu, en cami sanbernabe cinc metros a cada costat de la carretera i ba que chuta
PEPE - 12/09/2023
5 metros??? Pues ja han fet molt....vora el meu camp, sols 2 metres. Menos mal que el concejal d'agricultura recorre el terme i coneix els problemes del camp, els barrancs i eixes coses, menos mal.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal