Domingo, 28 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.232 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.591
EL SEIS DOBLE
martes, 5 de septiembre de 2023
Clic en la foto para ampliar

Foto: La Tarumba
Ver imágenes de esta noticia
1

 La Tarumba comença a Alzira la seua activitat pedagògica per a aquest curs

Amb l’escola de teatre Tarumba Jove, dirigida a adolescents, i els tallers de teatre per a adults


._000619

._000575
La Tarumba obri el termini de la matrícula perquè puguen formar-se teatralment tots els joves i adults interessats en les arts escèniques. Podran matricular-se durant tot el mes de setembre i començaran les classes a l'octubre. 
Un altre curs més (amb el qual sumara huit), en la Escola de Teatre Tarumba Jove podran inscriure's els i les qui tinguen entre 12 i 18 anys. Només hauran d'abonar 20 € per a tot l'any, ja que està patrocinada per la Regidoria d'Educació de l'Ajuntament d'Alzira. Hauran de posar-se en contacte amb el seu director a través del correu [email protected]. L’Escola consta de dos grups: el d'Iniciació, que desenvolupa les seues activitats els dimarts de 17.30 a 19.30 h, i el d'Aprofundiment (dimecres, de 17.30 a 19.30 h).
Les classes es desenrotllen en les dependències de l'IES Jose María Parra, que col·labora amb l’Escola des de la seua fundació. Els dos docents que imparteixen les classes són Sandra Guasp, alumna del primer curs de l’Escola, diplomada en Art Dramàtic i Cinema en l'Acadèmia d'Arts Escèniques TOTART de València, i José Antonio Martínez, director de l’Escola.
Els i les qui tinguen més de 17 anys podran matricular-se en els Tallers d'Iniciació i d'Aprofundiment que es desenvoluparan a la Casa de la Cultura i al Gran Teatre dilluns i dimarts, gràcies a la col·laboració de la Regidoria de Cultura de l'Ajuntament d'Alzira. Per a això hauran d'enviar un correu a [email protected]. El professor que els impartirà, Ricardo Ull, és un jove creador alzireny, membre de la Tarumba, diplomat en Teoria i Pràctica d'Art Dramàtic en l'Acadèmia d'Arts Escèniques TOTART a València; ha completat la seua formació com a alumne en diversos tallers. L'alumnat pagarà 10 euros mensuals.
La Tarumba continua així amb la seua faceta pedagògica, amb la finalitat de transmetre els ensenyaments rebuts i l'experiència acumulada en el món de l'escena. Als i a les joves, a través de l’Escola de Teatre Tarumba Jove, i als actors i actrius adults mitjançant aquests tallers. Encara que l'alumnat procedeix majoritàriament d'Alzira, al llarg d'aquests anys han anat creixent els qui provenen de localitats de la comarca (Algemesí, L’Alcúdia, Guadassuar, Carcaixent, Llaurí, Alberic…)
La pràctica teatral ofereix moltes possibilitats i és, al mateix temps, molt motivadora. Constitueix una eina extraordinària en el desenvolupament personal, artístic i cívic, alhora que un joc i divertimento continu. 
ASSOCIACIÓ CULTURAL LA TARUMBA
 
 
 
 
 
 
 
._000905

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

CulturaTeatro
Educación y Formación

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal