Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.909 Fotografías: 108.897 Comentarios de usuarios: 125.590
EL SEIS DOBLE
viernes, 1 de septiembre de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Fins a hui 1 de setembre es pot demanar a Alzira l’ajuda per a la primera vivenda

Per als joves menors de 35 anys


 ._000815

._000766
L’Ajuntament d’Alzira convocava el passat mes d’abril les ajudes a la primera vivenda per als joves menors de 35 anys. Des de la regidoria Gestió del Territori es recorda a tots els interessats que el termini per tal de demanar esta ajuda finalitza el proper divendres 1 de setembre.

 

La quantia de l’ajuda dependrà de les peticions que hi haja, ja que es disposen de 30.000 euros al pressupost municipal, que es repartiran estre les sol·licituds que complisquen els requisits per a rebre estes ajudes destinades a la compra de la primera vivenda, un habitatge que vaja a ser la residència habitual i permanent dels sol·licitants. 

 

Per a poder demanar la subvenció, la compra-venda de la vivenda s’haurà d’haver fet en l’any anterior a la data de la convocatòria, és a dir 2022. D’altra banda cal ser propietari de l’habitatge i estar empadronat en el mateix a l’hora de sol·licitar-la. En cas de ser més d’una persona propietària, ho poden demanar les dos.  

 

“Com ja es va anunciar en el moment de la convocatòria les quanties atorgades poden variar en funció de la demanda que hi haja i en tot cas el pagament es farà amb la targeta Alzira, de manera que supose, al mateix temps, un benefici per al comerç local d’Alzira” ha explicat el regidor d’Urbanisme, Andrés Gomis. 

 

Sol·licitud
Fins el dia 1 de setembre inclusivament, es pot presentar la sol·licitud presencialment en La Clau o bé telemàticament a través de la seu electrònica municipal www.sedeelectrónica.alzira.es. Cal aportar la següent documentació:
Sol·licitud (disponible a la seu electrònica)
Còpia de l’escritura de compra-venda, degudament inscrita al Registre de la Propietat
Si no en fa declaració de la renda, certificat d’ingressos d’empresa, pensió o atur 
Es poden consultar les bases de la convocatòria ací 

 

L’Ajuntament d’Alzira convoca les ajudes de primera vivenda per a gent jove des de l’any 2000, amb l’objectiu de subvencionar part de les despeses inicials en la compra de la seua primera vivenda. Cal recordar que estes ajudes són per a facilitar la compra  de la  primera vivenda, per la qual cosa els demandants no poden ser propietaris d’un altra.
Ajuntament d’Alzira
 
 
 
 

._000591


._000634

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

ConvocatoriasSubvenciones, Ayudas y Empleo
SocialJuventud

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal