Sábado, 27 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.231 Año: 18 Noticias: 45.910 Fotografías: 108.898 Comentarios de usuarios: 125.591
EL SEIS DOBLE
viernes, 30 de junio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 El trinquet d’Alzira acull demá la I Lliga Consorci de la Ribera de Raspall

8 equips distribuïts en dos categories visitaran també els trinquets de Càrcer, Castelló, Sueca i Guadassuar


.-000342


._000856
Aquest dimecres s’ha presentat a la seu de la Mancomunitat de la Ribera Alta, a Alzira, la I edició de la Lliga Consorci de la Ribera de raspall femení professional.
La competició comptarà amb huit equips -7 parelles i 1 trio- repartits en dos categories. El torneig es jugarà sota el format de lligueta a una volta, després de la qual els dos equips millor classificats de cada categoria jugaran la corresponent final. 

 

La I Lliga Consorci de la Ribera arranca aquest mateix divendres 30 al trinquet de Favara. Just un mes després, el 30 de juliol, el mateix trinquet favarer acollirà les dos finals. 

 

L’acte de presentació va comptar amb la presència del vicepresident del Consorci de la Ribera i president de la Mancomunitat de la Ribera Alta, Txema Peláez; l’alcalde de Càrcer, Tomás Lloret; l'alcaldessa de Guadassuar, Rosa Almela; els regidors d'esports d'Alzira, Càrcer i Guadassuar, Vicent de la Concepción, Antonio Garcés i Teresa Fuertes; i la vicepresidenta de l’Àrea de raspall de la Federació de Pilota Valenciana, Susana Martínez; a més de les jugadores participants al Campionat.

 

"Després que l'any passat es realitzara el Trofeu Mancomunitat de la Ribera Alta, la Federació ens va proposar per a enguany fer-lo a nivell comarcal i ens va semblar una gran idea perquè hi ha més partides, més presència. Volem que este campionat es consolide, que siga de les dos Riberes, i anem a treballar amb la Federació i els ajuntaments perquè aquesta lliga siga la primera de moltes que han de vindre", va explicar Txema Peláez.

 

"El treball que s'està fent en els últims anys de recuperar i dignificar el nostre esport autòcton va acompanyat també de la normalització de la igualtat entre homes i dones. Nosaltres, com a Mancomunitat, tenim com a objectius lluitar per la igualtat entre homes i dones i per això donem suport a este tipus d'iniciatives perquè no podíem quedar-nos al marge, no ho entendríem", va afegir el vicepresident del Consorci de la Ribera.

 

Per la seua part, Susana Martínez va destacar que aquesta lliga “té molta importància en la Ribera per a donar visibilitat a la pilota en els seus municipis, i sobretot la pilota femenina. Enguany el campionat s'ha pogut ampliar a més trinquets i fer-lo en format de lliga, el que suposa més visibilitat".

 

Els equips de primera categoria són els següents:
Victoria i Natalia
Irene i Myriam
Aida, Anabel i Júlia
Ana i Amparo

 

Pel que fa a la segona categoria els equips són:
Erika i Sandra
Aina i Mireia
Nerea i Marina
Joana i Isabel

 

El divendres 30 de juny a partir de les 20h es jugaran les primeres partides a Favara. En segona categoria Erika i Sandra s’amidaran a Aina i Mireia; a continuació serà el torn de la primera categoria on jugaran Victoria i Natalia contra Aida, Anabel i Júlia.

 

Al dia següent, dissabte 1 de juliol, la Lliga es traslladarà al trinquet d’Alzira. En primer lloc, a partir de les 17h, es disputarà la partida de Segona entre Nerea i Marina i la parella de Joana i Isabel. A les 19:00, la partida de Primera enfrontarà a la parella d’Ana i Amparo i la d’Irene i Myriam.
Mancomunitat de la Ribera Alta
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal