Sábado, 4 de mayo de 2024 Edición diaria nº 6.238 Año: 18 Noticias: 45.958 Fotografías: 108.949 Comentarios de usuarios: 125.619
EL SEIS DOBLE
miércoles, 28 de junio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2

 Manifest pel 28 de juny a Alzira
Dia Internacional de l’Orgull LGTBI+

El govern valencià, les Corts Valencianes, diversos ajuntaments i la societat valenciana hem avançat conjuntament



._000759

 
Per tot el món es celebra al llarg d’estos dies l’Orgull LGTBI+, per a reivindicar els drets, la dignitat i la igualtat per a lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals.

 

Des de les revoltes que es van produir l’any 1969 en Stonewall (EUA) per a denunciar la criminalització a la qual estaven sotmeses les persones LGTBI+, esta data ens recorda la importància de continuar construint societats respectuoses amb la diversitat, que defenguen els drets humans i promoguen la igualtat per a les persones LGTBI+, i que erradiquen la LGTBIfòbia, les discriminacions i condemnen de manera contundent qualsevol delicte.

 

En estos cinquanta-quatre anys hem avançat molt, l’Estat espanyol i la Comunitat Valenciana som davanters en el reconeixement de drets a lesbianes, gais, trans, bisexuals i intersexuals, uns avanços que s’han produït gràcies als moviments socials que han lluitat col·lectivament per la igualtat i la llibertat de tota la ciutadania traslladant a les diverses administracions iniciatives amb l’objectiu de garantir la igualtat efectiva de totes les persones LGTBI+ i les seues famílies com a element essencial per a la convivència, el progrés i el desenvolupament social. 

 

El govern valencià, les Corts Valencianes, diversos ajuntaments i la societat valenciana hem avançat conjuntament per a fer de la Comunitat Valenciana una terra que reconeix i protegix la diversitat social, familiar, sexual i de gènere, i especialment els col·lectius socials i les persones més vulnerables i vulnerades. La Llei 8/2017, de 7 d’abril, de la Generalitat, integral del reconeixement del dret a la identitat i a l’expressió de gènere a la Comunitat Valenciana i la Llei 23/2018, de 29 de novembre, de la Generalitat, d’igualtat de les persones LGTBI, han sigut clau en el reconeixement dels drets de les persones LGTBI+, el respecte a les diverses identitats, especialment de les que estan en una situació de més vulnerabilitat com és el cas de les persones trans, o d’invisibilització com és el de les persones intersex, així com la protecció de la seua dignitat i integritat. 

 

Com va dir l’històric activista LGTBI+ Pedro Zerolo, els drets es conquisten, es gaudixen i es defenen i ara és el moment de defendre més que mai els drets de les persones LGTBI+, la seua dignitat, la seua llibertat de ser i voler com vullguen i en igualtat, de denunciar els discursos d’odi que legitimen les agressions que patixen les persones LGTBI+ i que van en augment. És imprescindible continuar lluitant per un model de societat en el qual tot el món càpia i en el qual tota la ciutadania puga viure lliurement, en el qual cap ideologia siga excusa per a negar el dret a ser lliures, a voler lliurement, a ser qui són.

 

Les institucions públiques tenim el deure de garantir la igualtat i la defensa de la convivència, sense que puga prevaldre cap discriminació per raó de naixement, raça, sexe, religió, opinió o qualsevol altra condició o circumstància personal o social, amb el convenciment que la voluntat majoritària de la societat és continuar avançant en el grau de respecte als drets humans i en concret dels drets de les persones LGTBI+ aconseguits estos anys.

 

Per tot això, des de l’Ajuntament continuarem treballant i posant en marxa mesures per a promoure el respecte a la diversitat i l’erradicació de la LGTBIfòbia, la qual condemnem d’una manera explícita. 

 

I com a mostra pública i visible, pengem la bandera del moviment LGTBI+.
 
 
._000905

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

SocialHomenajes, Premios y Celebraciones

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 28/06/2023
¿Será verdad que BACÍN no tiene ideología? Ver a Enric Montalvá detrás de la bandera LGTBIRGHFSG*/? es algo que no hubiera imaginado cuando era Enrique Montalvá, un patriota de pulserita, de derechas y ferviente defensor del PP.
Pero, ¿de verdad es necesario este circo?
El alcalde Alfonso, minuto 00:40. “Nosaltres hem segut i som en este moment… eeeehhh… ehhhh… ehhhh… eeehhh… eeehhh… com diro…”
Cállate Alfonso, por favor, porque no tienes ni pxtx idea de lo que sois. Una persona que tiene la certeza de lo que es no titubea, como tú lo haces y demuestra seguridad en sus palabras. Repito. Vosotros no sabéis ni lo que sois, simplemente tenéis que hacer el papelón (paperot, en valencià) para defender vuestra nómina. Es que, a partir de ahí, el resto de lo que dices ya tiene el mismo valor que un papel higiénico usado.
Y después le pasas el testigo a la concejala en la que le ha tocado en la rifa todo eso que dices (que nadie sabe ni cómo se llama).
A ver, concejala anónima, no sabes leer. Perdona que te lo diga, pero (insisto) no sabes leer. No respetas los puntos ni las comas (en cualquier momento parecía que te ibas a ahogar). Te ponen un texto delante y no sabes lo que lees. Cuando alguien tiene que leer algo, lo mínimo que tiene que tiene que hacer, es leerlo en privado antes de hacerlo públicamente. Pero tú ni eso… ¿de verdad que eres concejala? ¿De verdad que los alzireños vamos a pagar un sueldo a alguien que no sabe leer?
Verás, concejala anónima, no se llamaba Pedro ZeroLLO, se llamaba Pedro ZeroLo, con una sola L. Sí, ese que dijo que Zapatero le daba “orgasmos democráticos”. Insisto, ¿y tú vas a cobrar de todos los alzireños sin saber leer ni saber el nombre de las personas a las que citas?
¿Este es el nivel de nuestros representantes públicos?
¿De verdad que lo van a poner tan fácil?
Pues nos vamos a divertir mucho durante los próximos años.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal