Lunes, 29 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.233 Año: 18 Noticias: 45.911 Fotografías: 108.901 Comentarios de usuarios: 125.592
EL SEIS DOBLE
lunes, 12 de junio de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 L’actual directiva del PSOE a Alzira es creu adalí amb el resultat electoral
Opinió: La Solidària

Cal posar el peus a terra i fer una crítica real, objectiva i gens sesgada


 
El meu Whatsapp és un no parar. Missatge per ací, missatge per allà. El ser de naturalesa curiosa té estes coses la gent no deixa d’enviar-me tot allò al que es puga traure punta.

 

La classe política d’Alzira dona per a molt. Diria que per a tant que podriem inclòs superar la saga de llibres de ‘El Señor de los Anillos’.

 

Hui vaig a detíndrem en el PSOE concretament en l’actual secretaria general. En una recent entrevista ha manifestat que la nova direcció del partit ha aconseguit parar la sangria de vots de les últimes cites electorals.
 
Possiblement s’oblida, a propòsit, que ella mateixa formava part de l’anterior executiva, a més de ser la número tres del partit, el que vol dir que alguna incumbència recaurà sobre ella, sobre la manera d’exercir la política, sobre la manera de tractar la proximitat amb les persones, sobre la constant negació d’assumir un mínim de  responsabilitat. No val allò de la culpa sempre per al demés.

 

El millor és fer un teràpia constructiva i per això cal seguir unes pautes, tindre coneixement al voltant del tema, realitzar una avaluació de la situació, assegurar-te incloure aspectes positius i per últim tindre en consideració el moment i el lloc.

 

Totes estes premises li sonen així a la del PSOE alzireny: ¬&$/=?J%$”/(!”%&=)&&%$/$·”!))(&%&&

 

Sí, a alguna cosa semblant al xinés mandarí. Des de la humilitat més absoluta i vist que els mobles s’han salvat per la mínima, degut a l’actual conjuntura política a la ciutat, caldria anar pensat un relleu vertaderament rendible per al partit de cara a un futur, de deixar les coses tal i conforme estan a hores d’ara està més que cantat que el retrocés serà inevitable.

 

Vull fer un apunt a una altra afirmació realitzada per la secretaria general, alguna cosa així com que molt a pesar de l’oposició interna en el propi partit i de les contrarietats manifestes d’alguns militants han pujat un regidor i en poc més de 400 vots.

 

L’apunt al voltant d’açò és que la pròpia oposició la va iniciar ella en el moment en què es va al·linear amb el sector contrari a la direcció de la que formava part. Però este mal no és d’ara és com endèmic en el partit socialista d’Alzira des que van iniciar una lluita interna i fratricida per destronar al que fins aquell moment va ser l’emperador, Francesc Blasco i Castany.   
 
Per últim apuntar que pactar amb UCIN serà la irresponsabilitat més gran que puga fer el PSOE. En les distàncies curtes pot semblar fins i tot coherent per tal de buscar la governabilitat, a llarg termini va a ser la tomba definitiva d'una directiva sense rumb ni projecte, a la vista està després de saber amb qui va a pactar, amb gent que ve de VOX. “Ací descansa el poder, nosaltres poguerem ocupar cadira qui vinga darrere ho tindrà difícil” es podra llegir al seu epitafi.

La Solidària 
 

Nota: el autor/a de este correo ha preferido ocultar públicamente su identidad. Como sí se ha identificado ante nuestra redacción y el texto guarda las formas y corrección requeridas, lo publicamos y respetamos su libertad de expresión.

 


 

._000905

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Opinión
PolíticaActualidad Política

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Indisnado - 12/06/2023
La falta de ética lastra unas siglas muy castigadas. Aunque lo que podemos decir es que sin la emperatriz y el Pascual todo les irá mejor.
No olvidemos el lema de Compromís; "Aun podemos hacerlo peor, confía en nosotros".
viejo - 12/06/2023
Creo que deberíamos condenar a La Solidaria al rincón de pensar, y a escribir 500 veces en la pizarra : subjetiva, subjetiva, subjetiva,.....
Con expresiones como " ... crítica objetiva y sesgada" el aprobado en la PAU queda lejos.
Saludos
Joan - 12/06/2023
¿¿Solidaria te preocupa pactar con UCIN??. A Paco Martí - también - le preocupa pactar con UCIN. Realmente ¿Cuál es vuestra preocupación? ¿Qué escondéis con vuestros comentarios? ¿Os apetece que gobierne el PP? ¿Está el PP haciendo alguna gestión - buscando pactos - para gobernar? ¿Le regalamos al PP la alcaldía sin por lo menos trabajarla un poco con el resto de partidos?. Solidaría, tu nota resulta muy pobre e infumable.
pesadilla - 12/06/2023
También tiene mandanga que Ucin pacte con Alós.
Lo peor en políticos que ha tenido Alzira, esta mujer
UCIN, por favor un poco de dignidad. No pactéis con esto
Xe que bo - 12/06/2023
O siga que hi ha sociates que no volen pactar amb els ucim perque son combinensiosos i nomes volen jornal? Ja fa temps que xuplen del pot
Que vox son els verdaders separatites (sols tenen fobia a tots els que.baixen.pantalons) i son una secta que utilitze a gent com alziro amb problemes.....
La dreta alzirenya es framquestein reapedazat
Jo que penya!!!
pesadilla - 13/06/2023
Xe que bo, la persona que ha dividido la derecha de Alzira es la número 4 en las Cortes y que todo el mundo sabe que lleva viviendo de la política toda su vida. Vamos que es una super viviente y no se le conoce trabajo alguno. Por lo menos Irene Montero trabajó de cajera en un supermercado, trabajo tan honrado como otro cualquiera. Para ti solo chupan del vote VOX y UCIN?. Pues el alcaldable del PP lo que busca es su jubilación ya que lo del autónomo no funciona muy bien
Ves con el cuento a otra parte
Xe que bo - 13/06/2023
Tu comentario no cumple las normas de uso de esta web.
alziro - 13/06/2023
"Que vox son els verdaders separatites (sols tenen fobia a tots els que.baixen.pantalons)". Òbviament, Vox té molta fòbia a gent com l'ex-home d'Oltra o als del Tito Berni.
Xe que bo - 13/06/2023
T'oblides del condenat per maltrate a la dona i filles? Ja pero porta bandereta,
Esta clar que no puc dir mes que açi se censura lo que en la resta es normal
Xe que bo - 14/06/2023
Pesadilla, al comentari censurat et deia simplement el que va eixir al dia seguent de l'eleccions on explica cadascun dels elegits a que se dedica a la premsa en.paper i digital, per example a la revista El Temps (digital) pots trobar tots els de vox i pp molt detallat, aixo es tot salut

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal