Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.885 Fotografías: 108.872 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
martes, 23 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Alzira concedeix 30.000 € per a portar a terme projectes de cooperació

Es contribuix a millorar les condicions de persones que viuen amb dificultat



.-000166

.-000331
L’Ajuntament d’Alzira ha concedit les subvencions en matèria de Cooperació al Desenvolupament. Un total de 10 projectes de cooperació que es desenvolupen a Amèrica Llatina i Àfrica amb càrrec a la partida “Fons Solidaritat i Cooperació al desenvolupament”. En total s’ha concedit el pressupost màxim de 30.000 euros, en matèria d’ajudes de cooperació al desenvolupament, per a despeses d’arrendament o compra d’immobles, reformes, personal, desplaçaments o manutenció, entre altres.

 

Com s’ha fet en els anys anteriors, des de la regidoria de Cooperació es contribuix a millorar les condicions de persones que viuen amb dificultat, donant-los les eines suficients per a que puguen evolucionar i avançar en la seua situació.

 

Les quantitats que a continuació s'indiquen,  s'abonaran  prèvia la seua justificació i la presentació del  corresponent compte justificatiu, que haurà d'efectuar-se amb anterioritat al 15 de novembre de 2023.

 

AYUDEMOS A UN NIÑO: Suport a 20 centres escolars en zones rurals i periurbanes. Nicaragua, 3.185,29€ 
BE SOCIAL PROJECT: Millora de la disponibilitat d'aliments en la “Mokowe School for the Mentally Disabled”. Kenya, 1.896,01€ 
CIM BURKINA. Aigua potable en l'àmbit escolar. Construcció d'un pou a les escoles Gaoua Centre A i B. Burkina Faso, 2.995,69€ 
CREU ROJA. Millora del sistema educatiu per a xiquetes, xiquets i adolescents amb discapacitat. Algèria, 3.488,66€ 
DELWENDE. Promoció de les dones en Atakpamé mitjançant l'alfabetització i formació professional en el centre social “María Rosa Molas”. Togo, 3.033,61€ 
ESCOLES SOLIDÀRIES. Alfabetització en llengua Chortí per a la seguretat alimentària i nutricional. Guatemala, 3.560,50€ 
KIRIA. L'educació com a eina per a acabar amb la mutilació genital femenina i el matrimoni infantil. Kenya,  2.170,60€ 
FUNDACIÓ LA VICUNYA. Formació de professionals en l'àmbit mèdic de l'otorrinolaringologia per a l'autosuficiència sanitària. Sàhara i Camerun, 3.185,29€ 
MANS UNIDES. Millora de l'accés a la sanitat i benestar de la població rural de Fandene. El Senegal, 3.412,82€ 
ONE DAY YES. Projecte Arbre: la cooperació cultural com a eina de desenvolupament a l'illa de Lamu. Kenya, 3.071,53 

 

Objecte de subvenció:
A. Prioritats horitzontals: enfocament de desenvolupament humà en la lluita contra la pobresa extrema, enfocament de Drets Humans, enfocament de gènere i enfocament de sostenibilitat ambiental.

 

B. Prioritats sectorials, orientades a cobrir les necessitats fonamentals de la població destinatària, especialment els serveis col·lectius de caràcter bàsic relacionats amb salut, educació i infraestructures.

 

C. Prioritats geogràfiques, concentrant-se als països més empobrits, d’acord amb l’Índex de Desenvolupament Humà del Programa de Nacions Unides per al Desenvolupament, especialment aquells situats a Amèrica Llatina i Carib, Àfrica Occidental i Sahel, i Magreb, per raons de vincles culturals o de proximitat geogràfica.
Ajuntament d’Alzira


  
.-000049VD

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

PolíticaActualidad Política
SocialHumanismo

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

Benito - 24/05/2023
30.000 euros de lo que sangráis fiscalmente a los alzireños para chringuitos en América latina y África. ¡No tenéis vergüenza ni la conocéis! Y si digo lo que pienso el administrador me censura el comentario y vosotros, los políticos, tampoco merecéis semejante piropos.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal