Miércoles, 24 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.228 Año: 18 Noticias: 45.879 Fotografías: 108.866 Comentarios de usuarios: 125.584
EL SEIS DOBLE
domingo, 21 de mayo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3

 Compromís Alzira presenta les seues propostes per a lluitar contra l’emergència climàtica

El programa electoral de Compromís està basat en la qüestió climàtica com a eix transversal


 

._000911

 

._000910

 

Ha visitat Alzira, Paula Espinosa, candidata a les Corts Valencianes per València, on ha visitat amb bicicleta diversos punts de la ciutat acompanyada d’Alfons Domínguez, candidat a l’alcaldia i un grup del col·lectiu de Compromís Alzira.
Paula Espinosa ha exposat les principals propostes per a fer front a l’emergència climàtica que, segons ha dit: “Ens afecta ja, no és una qüestió que podem posposar al futur perquè les conseqüències les estem patint ja: altes temperatures, incendis i falta de pluja. Per això necessitem fer polítiques públiques de mitigació i adaptació al canvi climàtic. De fet, tot el programa electoral de Compromís està basat en la qüestió climàtica com a eix transversal”.
A continuació ha detallat algunes de les propostes que Compromís vol continuar impulsant:
- Descarbonitzar totes les ciutats, de dues maneres: reduint la quantitat de cotxes per a reduir l’emissió de gasos contaminats i tindre un transport públic de major qualitat. Per exemple, amb un ferrocarril més eficient i reivindicant a l’Estat que, si ells no volen posar de la seua part, la Generalitat Valenciana pot assumir aquestes competències per a gestionar-ho molt millor. 
- Pel que fa a la transició energètica, canviar el model implantant de manera progressiva i accelerada energies netes però no de qualsevol manera, sinó amb participació ciutadana i de les empreses:
- Potenciar les Comunitats Energètiques Locals en els pobles de més de 20.000 habitants.
- Fomentar l’autoconsum de particulars i empreses, llevant les barreres burocràtiques per a facilitar la instal·lació de plaques solars, garantint la seua connexió a la xarxa i així poder compartir l’energia amb el veïnat.
- Per la seua banda, Alfons Domínguez, ha detallat tres propostes per a aplicar en l’àmbit municipal:
- Per a fer front a l’agreujament de riscos d’inundacions, sequeres i incendis, cal anticipar-se de forma adequada, amb una millor gestió forestal i, pel que fa a les inundacions, millorar les infraestructures perquè els barris no tinguen aquesta problemàtica.
- Millorar la mobilitat amb més vies per a vianants i també ciclopeatonals així com el transport públic.
- Respecte a les activitats agràries, fomentar la transició agroecològica per a rebaixar la seua dependència del consum d’insums i de petroli.
Compromís Alzira
 
 
 

._000905
 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

ADMINISTRADOR - 21/05/2023
Información política patrocinada. Por decisión de la redacción, no se admiten comentarios.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal