Viernes, 19 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.223 Año: 18 Noticias: 45.856 Fotografías: 108.842 Comentarios de usuarios: 125.569
EL SEIS DOBLE
lunes, 17 de abril de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Labora convoca ajudes perquè els ajuntaments contracten persones desocupades per a conservació forestal

S'estima que fins a 1.531 persones desocupades podran treballar durant almenys 6 mesos amb aquest pla


  ._000766

._000848
Labora, el Servei Valencià d'Ocupació i Formació, ha publicat la convocatòria del programa de contractació de persones desocupades per a accions de conservació forestal de Avalem Experiència perquè les entitats locals puguen contractar, durant almenys 6 mesos, fins a 1.531 persones desocupades.
En total, són 285 els ajuntaments en risc de despoblament, d'incendi forestal i prioritat operativa en l'extinció d'incendis que poden sol·licitar participar en aquest programa. La distribució per províncies d'aquestes entitats locals és de 67 a Alacant, 113 a Castelló i 105 a València.
Les persones desocupades que siguen contractades per les entitats locals que sol·liciten participar en el programa realitzaran actuacions que mitiguen o reduïsquen un risc contemplat en un pla o procediment d'emergències i de manera especial la reducció dels riscos poblacionals derivats dels incendis forestals, mitjançant accions que afavorisquen la intervenció dels mitjans d'extinció.
Aquest projecte de Avalem Experiència ha sigut elaborat conjuntament per la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball, a través de *Labora, i l'Agència Valenciana d'Emergències. Es tracta d'una acció transversal i de treball conjunt entre els diferents departaments de la Generalitat així com amb els ajuntaments valencians, que suposarà una inversió de 18 milions per part de Labora.
Labora finançarà els costos laborals de les contractacions dels ajuntaments. Els contractes que es formalitzen hauran de tindre una duració d'almenys sis mesos a jornada completa i no podran servir per a cobrir vacants dels llocs de treball de l'entitat.
Per a poder accedir a aquestes contractacions, les persones desocupades hauran d'estar inscrites en Labora i tindre actualitzada la seua demanda d'ocupació. Això pot fer-se a través de la pàgina web, en l'apartat PuntLABORA, autoentrevista. 
Els ajuntaments oferiran llocs de treball de capatàs o peons amb les següents ocupacions: peons/as forestals; podadors/as i/o motoserristas forestals, treballadors/as de la surera, treballadors/as forestals en general, peons/as agrícoles en general i treballadors/as agrícoles.
Cal recordar que les persones interessades no han de realitzar cap mena d'inscripció, simplement estar donades d'alta en Labora i tindre el perfil de demanda convenientment actualitzat, ja que seran seleccionades entre els perfils que complisquen amb els requisits.
La ciutadania inscrita en Labora té a la seua disposició un servei d'orientació gratuït per a donar-li suport de manera personalitzada en la seua cerca d'ocupació. Per a sol·licitar orientació és necessari demanar cita prèvia a través de Punt Labora.
El pla Avalem Expèriencia s'articula entorn de diverses línies estratègiques. Una d'elles és el suport a la contractació, concedint ajudes per a fomentar contractes de persones majors de 30 anys i que contribuïsquen a la conciliació personal, familiar i laboral, així com a la igualtat entre dones i homes o a l'estabilitat en el treball.
Així mateix, impulsa accions com la formació per a actualitzar la qualificació professional, el suport a les iniciatives d'emprenedoria i el treball autònom, l'orientació, intermediació i cerca d'ocupació.
Generalitat Valenciana
 
._000900 
.-000452
 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Comentarios de nuestros usuarios a esta noticia

juanes - 17/04/2023
Pueden poner a limpiar montes, y barrancos a todos los que cobran sin trxbxjxr, con los que hay estaría todo la mar de limpio.
Nora - 17/04/2023
Menys pagues per quedarse a casa i mes llocs de treball per cuidar la nostra natura. Hi ha que fer tallafocs, llevar matolls secs, i penalitzar a tot aquell que tire fem, puntes de cigarrets, etc ,als nostres sols, ja siga a la muntanya, al riu o a la ciutat. Está clar que molta gent necessita un escarment per cumplir les normes. I prou de regalar diners per no fer res. El que vullga una retribució que faça algún servei social. Els diners dels nostres impostos es deuen gastar de forma sensata i no per a traure vots. No hi ha que apressurar-se en obrir el paratge si corre perill de tornar-se a pendre foc.
Hi hauria que netejarlo i prepararlo bé abans de tornarlo a obrir.

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal