Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
sábado, 8 de abril de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 La gestió del pressupost municipal i el deute a Alzira
Opinió: Fernando Pascual Moscardó

‘El govern que entre a gestionar l'Ajuntament després de les eleccions municipals del pròxim 28 de maig es trovarà una arques sanejades’


 .-000143
Gestionar un pressupost municipal per a una ciutat de més de 45.000 habitants com ho és Alzira requereix d’una precisió i cura per tal de mantindre en tot moment cobertes totes les partides que el conformen per a poder fer front a les necessitats, per a dur endavant l’economia d’una ciutat dinàmica, viva i amb ganes de seguir progressant. 
 
 
Com a regidor de l’equip progressista de govern, com a component del Partit Socialista em sent realment orgullós i satisfet per la manera en què hem sabut gestionar els diners dels alzirenys de tal manera que en finalitzar esta legislaturas aconseguirem tancar  amb un deute que estarà per baix del milió d’euros, cosa que farà que Alzira siga la ciutat de la Comunitat Valenciana de més de 40.000 habitants amb el deute més baix.
Per aplegar a este punt ha sigut necessari gestionar de manera pulcra i minuciosa el pressupost d’anys anteriors, cal recordar que varem accedir  al govern municipal en juny de 2015 i huit anys després hem aconseguit revertir la mala gestió pressupostària que vam heretat després de dotze anys del anterior govern.
No tots som iguals, com ho demostren els fets, en l’esquerra tenim altra sensibilitat, altres prioritats que ens fan donar passos en ferm per tal d’aplegar a obtindre resultats que beneficien a la majoria i no només a uns pocs, que ajuden als que més ho necessiten i no al que tenen més recursos, que primen per escoltar i no per imposar.
Reduir 14 milions d’euros en huit anys és una obvietat que ningú ens podrà negar, fruit de la responsabilitat i prudència financera que ens a caracteritzat i que ens ha possibilitat obtindre un romanent suficient per a poder fer front a tasques que, de no tindre una economia sanetjada no hi haguera sigut possible.
Formar part de la bona gestió econòmica municipal és tota una satisfacció, més quan podem vanagloria-nos de baixar de manera considerable el deute de més de 16 milions d’euros que vam arreplegar, després d’una nefasta gestió de tres legislatures que havia sumit a la nostra ciutat en un lloc apagat, fosc, gris, amb falta de inversions importants i la carència de implantació d’empreses al municipi tant necessàries per al desenvolupament social i econòmic d’una ciutat que ha de ser capdavantera en este i altres apartats.
Del 2015 al 2019 com a responsable de la disciplina urbanística d’Alzira em vaig marcar com a prioritat accelerar la concessió de llicències d'activitat i obres, per a possibilitat la implantació d’empreses i el creixement d’altres ja establides.
Les moltes fallides propostes urbanístiques dels governs anteriors les hem pagat cares, però afortunadament i seguint el criteri del Partit Socialista en el govern, hem sigut capaços de col·laborar i contribuir a rebaixar el deute a un milió d’euros i, el més important, sense tocar els impostos, sense pujar ni un euro als alzireys i, a pesar de la manca d’ingressos, hem sabut dur endavant totes les activitats esportives, festives, culturals, empresarials… tal vegada no tot els que podriem haver fet, però puc assegurar que ganes i esforços no han faltat davant les adversitats que hem tingut enfront, com la pràctica paralització de quasi tot al llarg de dos anys degut a la pandèmia mundial de la Covid-19 que va detindre projectes, il·lusions, i ens nugà a tots de mans i peus sense cap marge de maniobra, però que afortunadament hem sabut suplir amb dosi de responsabilitat i firmeça.
El govern que entre a gestionar l'Ajuntament després de les eleccions municipals del pròxim 28 de maig es trovarà una arques sanejades, un deute mínim i una ciutat preparada per afrontar els següents quatre anys amb l’objectiu de seguir creixent no només en habitants, també en infraestructures i servicis.
Fernando Pascual Moscardó
Regidor de Serveis Urbans

 
El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

Economía
Opinión
PolíticaActualidad Política

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal