Martes, 16 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.220 Año: 18 Noticias: 45.830 Fotografías: 108.807 Comentarios de usuarios: 125.565
EL SEIS DOBLE
domingo, 19 de marzo de 2023
Clic en la foto para ampliar
Ver imágenes de esta noticia
1

 Nit de la Cremà: el Consorci estarà present en més de 250 monuments de tota la província

Perquè tot transcórrega sense riscos


 

._000904  

._000898

El Consorci Provincial de Bombers de València té ja preparat el seu dispositiu especial per a la Nit de la Cremà, després de tres dies dedicats a la inspecció d'unes 525 falles de 88 municipis de tota la província de València.

 

En aquesta inspecció, efectuada els dies 15,16 i 17 de març, s'ha analitzat el nivell de risc de cada monument, tenint en compte l'entorn pròxim a la falla (arbratges, cablejats, equipaments urbans etc), així com les dades pròpies del monument, com ara altura o distància a façana, entre altres. Per a realitzar la inspecció, els efectius del Consorci s'han valgut d'un suport informàtic que maneja tots aquests paràmetres. Així, ja s'ha determinat que el Consorci Provincial estarà present en la Cremà d'entre 250 i 280 monuments, que són els que han llançat valors de risc mitjà, alt i molt alt.
 
Per a tots ells, el Consorci ha previst un dispositiu preventiu d’equips humans i materials amb la finalitat que la Cremà transcórrega amb normalitat. 

 

El dispositiu global del Consorci inclou un total de 400 persones, concretament 280 bombers, 28 bombers voluntaris, 6 operadors de comunicacions, 16 bombers d'altres serveis, 35 conductors de les brigades forestals del Consorci (BRIFO), 30 conductors de bombers forestals de GVA, i 5 voluntaris de Protecció Civil de Nàquera. Així mateix estaran sobre el terreny un total de 147 vehicles, concretament 72 autobombes i 75 vehicles de personal i càrrega. 

 

Un any més, el Consorci està al costat de la festa de les Falles en la nit més esperada de l'any, la Cremà, perquè tot transcórrega sense riscos.
 
Consorci Provincial de Bombers de València
 
 
 

._000903

._000906 

 

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SocialGeneralServicios Públicos

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal