Jueves, 25 de abril de 2024 Edición diaria nº 6.229 Año: 18 Noticias: 45.894 Fotografías: 108.881 Comentarios de usuarios: 125.587
EL SEIS DOBLE
domingo, 12 de marzo de 2023
Clic en la foto para ampliar

Imatge: Hayack | El Seis Doble
Ver imágenes de esta noticia
1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 23 24 25 26 27 28 29 30 31 32 33 34 35 36 37 38 39 40 41 42 43 44 45 46

 SOM FOC...
Alzira ha viscut una cavalcada fallera revestida d'enginy gràcia, humor, simpatia i moltes hores de treball als casals

Les falleres i els fallers, com a bons valencians, saben traure partit a qualsevol circumstància per demostrar la passió per la festa i oblidar allò que ha quedat darrere


 

   

._000878 
   
 
 
Si alguna cosa tenen les falles és poder de convocatòria, i bona mostra d’això ho corrobora la gran quantitat de persones que aprofitant el bon oratge, dit siga de passo, han eixit al carrer per a veure la imaginació desbordant de  les comissions alzirenyes a l’hora de satiritzar i criticar mitjançant les disfresses.
 
La Cavaldada del Ninot ha tornat a omplir Alzira de color, música, alegria i unes ganes de festa com fins ara no s’havien vist, o millor dit, estaven quasi oblidades i, ara que les retriccions de les últimes convocatòries amb la festa ja són història, les falleres i els fallers, com a bons valencians, saben traure partit a qualsevol circumstància per demostrar la passió per la festa i oblidar allò que ha quedat darrere, per tal de seguir pensant en el futur de la manera més optimista i positiva possible.
 
Les falleres majors d’Alzira, Elena Cebrián i Sara Martínez, acompanyades de les seues respectives corts d’honor han sigut el punt de mira de totes les comissions que s'han bolcat amb elles per a mostrar-los que, per moltes cavalcades que s’hagen pogut realitzar, encara queda imaginació i molt que oferir. 

Les xarangues, amb els seus característics carros de percussió i les seus disfresses, no han passat desapersebudes en la desfilada, ja que amb ells cau gran part de la responsabilitat a l’hora de què esta cita festiva siga el que és, una manifestació on van de la mà ingeni, gràcia, humor, simpatia i moltes hores de treball als casals de les respectives comissions per a exhibir les disfresses i una bona dosi de sàtira i sarcasme.

Cal destacar un fet que va deslluir en part l'acte, ja que en la Plaça Major es van produir alguns talls de llum i apagades per fases que van deixar, per moments, a fosques l'entorn.  
E6D
 
 
 
 DES DE SETEMBRE A MARÇ ESTARÀ ENCESA LA TRACA INFORMATIVA EN EL SEIS DOBLE
GRÀCIES A TOTS ELS PATROCINADORS D’ESTA SECCIÓ 
 
 
              
 
           
 
            
 
             

 

El Seis Doble no corrige los escritos que recibe. La reproducción de este texto es literal; fiel a las palabras, redacción, ortografía y sentido del autor/es.

Etiquetas de esta noticia

FiestasFallas
SeccionesSom Foc

Añadir un comentario

Pregunta de verificación


¿De qué color es el cielo? Azul, rojo o verde
 

Respuesta de verificación

 * Contesta aquí la respuesta a la pregunta arriba mencionada.

Autor

 * Es obligatorio cumplimentar esta casilla con un Nick o nombre real. No utilizar la palabra "Anónimo" o similares.

Email

 * La dirección no aparecerá públicamente pero debe ser válida. En caso contrario no se editará el comentario. Se comprobará la autenticidad del e-mail, aunque no se hará pública, siguiendo nuestra política de privacidad.

Comentario



Antes de enviar el comentario, el usuario reconoce haber leído nuestro aviso legal, observaciones y condiciones generales de uso de esta web.




*El comentario puede tardar en aparecer porque tiene que ser moderado por el administrador.

*Nos reservamos el derecho de no publicar o eliminar los comentarios que consideremos de mal gusto, ilícitos o contrarios a la buena fe; así como los que contengan contenidos de carácter racista, xenófobo, de apología al terrorismo o que atenten contra los derechos humanos.

*EL SEIS DOBLE no tiene por qué compartir la opinión del usuario.
El Seis Doble. Todos los derechos reservados. Aviso Legal